Loft: overfladefinish og dens typer

Loft: overfladefinish og dens typer
Loft: overfladefinish og dens typer

Video: Loft: overfladefinish og dens typer

Video: Loft: overfladefinish og dens typer
Video: Old Boat - Fresh Perspective - Critiquing my early work 2024, April
Anonim

Ved reparation af et rum skal der være særlig opmærksomhed på loftet. Dette er et ekstremt vigtigt, hvis ikke hovedelementet i interiøret. Et loft med upåklagelig finish forvandler rummet. Det giver det et hyggeligt, sofistikeret look og elegance.

Loft finish
Loft finish

En god loftsfinish i et hus har en positiv effekt på dets reflektionsevne, hvilket sparer strøm til belysning af rummet.

Der er mange designmuligheder for sådanne overflader. Med deres hjælp er en række problemer løst, hvilket var næsten umuligt at gøre før.

Erfarne håndværkere husker de gange, hvor en ikke-standard type loft stødte på at virke. At færdiggøre det har altid været ledsaget af nerver og tab af kostbar tid.

Udfører efterbehandling af loftet, i dag bruger de forskellige typer byggematerialer. Disse er natursten, træ, polymerplader. Samt metal, maling, stof, tapet, spejle.

Væg og loft dekoration
Væg og loft dekoration

Med sådanne materialer ved hånden laver håndværkere lofter ikke kun smukt og med høj kvalitet, men også udelukkende på en moderne måde. Og dettevigtigt.

Når du træder ind i et værelse, hvad fanger du så straks? Dette er loftet. Dens udsmykning kan være anderledes, men den skal altid være en udsmykning af hjemmet.

I dag, når de reparerer lofter, foretrækker mange nedhængte muligheder. Dette er forståeligt, for ved hjælp af et sådant design kan du nemt skjule forskellige kommunikationer, gøre overfladen tekstureret, såvel som forskellig i farve og form.

Kassettelofter er ikke mindre populære. Disse er specielle rammestrukturer med specielle paneler. Et sådant loft er samlet af små identiske komponenter, som er placeret i specielle monteringsrammer. Afslutningselementerne her er pressede mineraluldsplader med ler- eller cellulosefyldstof. De brænder ikke, er miljøvenlige og forurener ikke atmosfæren.

Loftsdekoration i huset
Loftsdekoration i huset

Loftet ser meget flot ud, hvis finish er lavet af lameller. Dybest set kan sådanne strukturer ses i rum med et lille område og med et højt luftfugtighedsniveau. Det er som udgangspunkt køkkener, badeværelser, brusere og badeværelser. Hovedelementet i sådanne lofter er en lakeret metalplade.

En ultramoderne type overfladefinish er et strækloft. Den er lavet i henhold til dimensionerne af specifikke overflader af holdbare vinylpolymerer. Kvaliteten af denne belægning er uden ord.

Desuden brænder de ikke, tåler en enorm belastning og er ikke bange for fugt. Dette er et ultramoderne loft, hvis finish ikke kræver særlig pleje, det behøver ikke at limes med tapet og ikkeskal male. Dette design vil fungere i mindst 15 år.

Der er en anden ret original type loftdekoration - det er de såkaldte "filtede" strukturer. De er lavet af dekorative paneler, gipsplader og andre fibermaterialer. For lofter af denne type er det nødvendigt at montere rammen på forhånd. På grund af de anvendte materialers fleksibilitet kan loftsoverfladen af denne type laves i enhver konfiguration og krumning.

Smagfuld udsmykning af vægge og lofter vil dekorere ethvert rum, det bliver origin alt og origin alt.

Anbefalede: