Sådan vælger du en pumpesprøjte til haven

Sådan vælger du en pumpesprøjte til haven
Sådan vælger du en pumpesprøjte til haven

Video: Sådan vælger du en pumpesprøjte til haven

Video: Sådan vælger du en pumpesprøjte til haven
Video: Pump Sprayer Comparison and Review (A Must Have For Your Homestead Garden!) 2024, Marts
Anonim

Enhver gartner ønsker virkelig, at skadedyrshære skal omgå hans territorium. Men hvis du ser på alt fra en realists position, så er beskyttelsen af haven ikke komplet uden kemi, og derfor kræves en praktisk og pålidelig pumpesprøjte. Det er værd at undersøge hans valg.

Pumpesprøjte
Pumpesprøjte

I øjeblikket præsenteres et stort udvalg af deres modifikationer i specialbutikker. Derfor, før du vælger en pumpesprøjte, er det værd at forstå dens struktur og funktionsprincip. Først og fremmest skal det siges, at disse enheder norm alt er opdelt i to kategorier - kapacitive og ikke-kapacitive, og den anden mulighed tvinger ejeren til først at finde, hvad der skal fortyndes pesticider i, og derefter sænke sprøjteslangen ned i denne beholder, hvorefter du kan komme på arbejde. Hvis områderne, der skal sprøjtes, er store nok, så er det værd at vælge det førstemulighed, da sådanne modeller norm alt har den funktion at justere stråle og tryk, hvilket giver dig mulighed for at bruge løsningen meget mere økonomisk.

Pumpesprøjte
Pumpesprøjte

En pumpesprøjte involverer brugen af en speciel metode til indsprøjtning af arbejdsopløsningen. For at være mere præcis sprøjtes væsken indeni ved hjælp af tvungen luft. Typisk har sprøjter af denne type et stort tankvolumen, nogle gange når det tolv liter. Til at bære på skulderen er de ofte udstyret med en behagelig sele. En manuel pumpesprøjte med en tankvolumen på 1-7 liter bruges traditionelt oftere. Dette skyldes det faktum, at sådanne modeller er meget enklere med hensyn til teknisk ydeevne, men for at injicere løsningen skal du konstant trykke på håndtaget med din hånd. Oftere bruges disse sprøjter til at pleje blomster.

Havesprøjte
Havesprøjte

En anden type er rygsæk, som har fået sit navn på grund af metoden til at bære, fordi hele arbejdsenheden er sat på som en rygsæk, på ryggen. Tanken på denne sprøjte er en af de mest rummelige, den kan nå op til tyve liter. Typisk er kørehåndtaget placeret på siden, luft pumpes ved at bevæge det op og ned, og der skabes det nødvendige tryk, som gør det muligt at tilføre væske til dysen. Denne havesprøjte er meget praktisk til behandling af store områder.

Der er en række enheder på markedet udstyret med en elektrisk motor, der drives af indbyggetbatterier. Denne model har maksimal bekvemmelighed - trykket i systemet dannes ved blot at trykke på en knap, og takket være den medfølgende sprøjtning kan selv høje træer behandles. Men sådanne enheder er meget dyrere.

Så, når du bestemmer en passende havesprøjte, bør du fokusere på størrelsen af stedet under hensyntagen til det kommende forbrug af opløsningen. Afhængigt af dette vælger du ikke kun tankens volumen, men også typen af system. Pumpesprøjten er en ret praktisk og effektiv løsning til en lille og mellemstor have, som giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at behandle alle planter.

Anbefalede: