MTD plæneklippere og trimmere: beskrivelse, egenskaber

Indholdsfortegnelse:

MTD plæneklippere og trimmere: beskrivelse, egenskaber
MTD plæneklippere og trimmere: beskrivelse, egenskaber

Video: MTD plæneklippere og trimmere: beskrivelse, egenskaber

Video: MTD plæneklippere og trimmere: beskrivelse, egenskaber
Video: How to Operate an MTD Yard Machine Lawn Tractor | Riding Mower Instructional Video | Model 760 770 2024, April
Anonim

Hvis du beslutter dig for, at plænen på dit websted har brug for pleje, så vil du helt sikkert stå over for spørgsmålet om, hvad du skal vælge - en plæneklipper eller en trimmer, samt hvilken model og producent du foretrækker. Men disse faktorer er ikke de vigtigste, det er meget vigtigere at overveje modellen med hensyn til kraft og ydeevne.

Mange forbrugere, der ikke tidligere har oplevet dette problem, ved ikke, hvordan en plæneklipper adskiller sig fra en trimmer. Men alle ved, at hvis stedet bliver passet regelmæssigt, så vil græsset på det se meget frisk og attraktivt ud.

Hvad skal man vælge - en plæneklipper eller en trimmer

mtd trimmere
mtd trimmere

For at holde området i god stand kan du bruge den ene eller den anden af ovenstående enheder. Samtidig har hver af dem sine egne karakteristika og er beregnet til at udføre bestemte opgaver.

Så trimmeren er et motoriseret værktøj, der er designet til at klippe græsklædte områder. Vedrørendeplæneklippere, denne enhed er også mekaniseret, men bevæger sig ved hjælp af hjul og er beregnet til at klippe græs.

MTD-trimmeren har således en enklere enhed, den er i stand til at arbejde ikke kun fra elektricitet, men også fra benzin, og også være drevet af et batteri. De samme energikilder er typiske for plæneklippere, men sidstnævnte har en højere effekt - de er i stand til at køre længere uden overophedning. Som et eksempel kan du overveje de skæreelementer, som MTD plæneklippere og trimmere har. I sidstnævnte er disse en fiskeline eller en kniv med blade. Hvad angår plæneklippere, har de en dobbeltsidet roterende kniv eller knive.

Moderne enheder giver dig mulighed for at justere højden på græsslåningen. Når man sammenligner plæneklippere og trimmere, kan det således argumenteres for, at de adskiller sig i vægt, kraft og evne til at håndtere forskellige typer vækst.

Beskrivelse af trimmermærket MTD 790 M

trimmer elektrisk mtd
trimmer elektrisk mtd

I betragtning af MTD-trimmere kan du være opmærksom på MTD 790 M-modellen, hvis pris er 9.000 rubler. Dette udstyr er designet til at slå græs på territoriet, hvis areal ikke overstiger 20 acres. Et specielt stik udvider udstyrets muligheder, så du kan forvandle værktøjet til en kultivator, sneslynge, buskrydder eller sav. Desuden vil der ikke være behov for yderligere tilsætningsstoffer i hvert af disse tilfælde.

Denne MTD benzintrimmer er meget nem at skille ad, så den kan nemt opbevares ogat transportere. Det høje drejningsmoment ved lavere omdrejninger gør det muligt at klippe buske og tykt græs uden behov for gentagne passager. Det elektroniske tændingssystem og manuel spædning af brændstof i karburatoren sikrer, at motoren starter fra starterens første bevægelse.

På grund af det faktum, at producenten forsynede værktøjet med to stempelringe, viste trimmerens kraft sig at være mere øget, desuden var det muligt at opnå øget motorkompression.

Flere oplysninger

trimmer benzin mtd
trimmer benzin mtd

Hvis du udstyrer udstyret med en speciel dyse, kan den bruges som kultivator. Dette vil effektivt håndtere buske og tætte krat.

Derudover er MTD 790 M benzintrimmeren nem at starte, takket være et specielt system, der reducerer startkablets trækkraft. Producenten nævner, at lanceringen kan udføres med én finger.

Modelspecifikationer

trimmer mtd
trimmer mtd

Det beskrevne udstyrs effekt er 1 liter. med. eller 0,75 kW. Motorstørrelsen er 31 cm3, og linjetykkelsen er 2,4 mm. Drivakslen er fleksibel og kan skilles ad om nødvendigt.

Skærebredden er 46/25,5. Du skal være opmærksom på, at dette udstyr er ret støjende, arbejdet er ledsaget af et lydtryk på 84 dB. Spindlen roterer med 7700 rpm.

Disse MTD-trimmere er udstyret med en kraftig totaktsmotor og kan bruges som skæreelementbåde en kniv og en fiskeline. Tankens rumfang er 0,355 liter, og udstyret vejer 6,5 kg. Landingsdiameteren er 25,4 mm.

De vigtigste fordele ved MTD 790 M

trimmer mtd 1000
trimmer mtd 1000

MTD-trimmeren beskrevet ovenfor har mange fordele, blandt dem er udstyrets alsidighed og tilstedeværelsen af et lige skaft, som er kendetegnet ved øget styrke og pålidelighed, især sammenlignet med en buet variant. Takket være centrifugalkoblingen er det muligt at opnå en hurtigere start, samt en lettere startertrækkraft. Tomgang er helt sikkert.

Enheden er blevet forbedret med et nyt system, hvormed du hurtigt kan skifte fiskesnøre uden at skille trimmerhovedet ad. Motorcylindre er forkromet, hvilket forlænger levetiden. Monteringen er tysk, så det er værd at tale om høj kvalitet. Denne trimmer kører på AI-92 benzin, hvilket betyder, at du ikke skal lede efter brændstof. For ikke at nævne den medfølgende midlertidige rem og justerbare håndtag gør operatørens arbejde lettere.

Beskrivelse af plæneklipperen MTD SMART 46 SPO

mtd plæneklipper
mtd plæneklipper

MTD-plæneklipperen er tilgængelig til salg i et bredt udvalg. Blandt de andre modeller bør man fremhæve den, der blev nævnt i under titlen. Dens omkostninger er 28.900 rubler. Med dette udstyr kan du nemt tage dig af lokalområdet, hvis areal når 1500 m2. Kraftige motordrevselvkørende plæneklipper. Klippehøjden kan vælges fra 6 niveauer, til dette skal du blot omarrangere håndtaget, som er placeret på hjulenes foraksel. Derefter skal håndtaget også være i indgreb på bagakslen.

Græsfangeren kan rumme op til 60 liter græs og er nem at fjerne og tømme. Håndtaget kan foldes om nødvendigt, hvilket er meget praktisk til opbevaring og transport af udstyr. Modellen kan udstyres til mulching, så vil græsset blive knust og forblive på plænens overflade som gødning.

plæneklipperspecifikationer

Den beskrevne plæneklipper MTD SMART 46 SPO har en kapacitet på 2,31 liter. med. Udstyret forudsætter tilstedeværelsen af en græsopsamler samt baghjulstræk. Enheden drives af en benzinmotor med en volumen på 123 cm3.

Den mindste græsklippehøjde er 28 mm, mens den maksimale grænse er 92 mm. Højdejusteringen er aksial, og græsset skydes ud bagfra. Urkassematerialet er stål.

Beskrivelse af elektrisk trimmer MTD ET1000

MTD-trimmer fås også som elektriske modeller. Et eksempel er MTD ET1000 - du skal betale 6.000 rubler for denne mulighed. Dette værktøj er designet til at løse problemer i hverdagen og kan rense græs på svært tilgængelige områder. Så til at fjerne grønt omkring træer og pæle er dette udstyr ideelt.

Lignende MTD-trimmere håndterer tykt græs såvel som sparsom vegetation. Bred klippelistekan reducere antallet af afleveringer, når du rydder et imponerende område. Motoren er godt beskyttet mod overophedning, så du kan regne med langtidsdrift uden tab af kraft.

Elektrisk trimmer MTD kan desuden udstyres med dyser. Dette vil gøre udstyret alsidigt. Således kan denne MTD 1000 trimmer med succes bruges til trimning af buske, dødt ved, opsamling af tørre blade og dyrkning.

Anbefalede: