Hydraulisk lift - varianter, funktionsprincip og pris

Indholdsfortegnelse:

Hydraulisk lift - varianter, funktionsprincip og pris
Hydraulisk lift - varianter, funktionsprincip og pris

Video: Hydraulisk lift - varianter, funktionsprincip og pris

Video: Hydraulisk lift - varianter, funktionsprincip og pris
Video: Что будет если купить КИТАЙЦА? 23 СЮРПРИЗА в КАБИНЕ DONGFENG 520 2024, April
Anonim

En hydraulisk lift er en enhed, der findes på næsten alle servicestationer og bilservices. Takket være brugen af denne installation kan du hurtigt og effektivt udføre vedligeholdelsesarbejde på køretøjet. Men udover dette er der en hydraulisk lift, der bruges til kommunale formål og i byggeriet. Oftest placeres den på chassiset af en bil og løfter fra 2 til 5 personer (afhængigt af enhedens type og design). Du kan finde ud af præcis, hvad hydrauliske lifte er, og hvordan de fungerer i artiklen nedenfor.

hydraulisk løft
hydraulisk løft

Hvad er de?

Enhver hydraulisk lift er karakteriseret som en lastløfteanordning, hvis platform bevæger sig ved hjælp af et specielt elektrohydraulisk drev. Sidstnævnte består af en pumpe, der pumper arbejdsvæsken, og en hydraulikcylinder, hvor denne væske faktisk ender. Denne enhed fungerer meget jævnt, hvilket gør det muligt at løfte platformen uden ryk. På samme tid, hastigheden af mekanismenhøj nok.

varianter

I øjeblikket skelnes der mellem følgende typer enheder:

  • 2-rack.
  • 4-rack
  • Saks.

Så lad os finde ud af, hvad hver af disse mekanismer er.

To indlæg

Disse enheder kan ses på bilservicestationer. Den to-søjlede hydrauliske lift kombinerer kvaliteter som lav pris, høj produktivitet, pålidelighed og uhøjtidelighed i service. Derudover er denne enhed kendetegnet ved et omfattende sæt funktioner.

hydraulisk løft pris
hydraulisk løft pris

Hovedmekanismen i betjeningen af denne lift er en hydraulisk cylinder, som oftest er monteret i et af stativerne og drevet af en elektrisk motor. Det er dog ikke alt. Dyrere muligheder er udstyret med flere cylindre installeret i hver af stativene. Dette design har en øget belastningskapacitet, og alle enheder, der er involveret i at løfte byrden, er meget pålidelige og produktive.

Fire rack-enheder

Denne hydrauliske lift bruges også i bilindustrien. Men hvis den første type oftest bruges til at løfte personbiler, så bruges mekanismen med fire stolper, på grund af dens øgede effektivitet og lasteevne, til at løfte køretøjer med lang akselafstand, lastbiler, busser og tunge jeeps. På trods af deres fremragende tekniske egenskaber,den hydrauliske lift med fire stolper har også ulemper, hovedsageligt relateret til dimensioner og omkostninger, som ikke tillader den at blive brugt i alle biltjenester i dag.

Hydraulisk sakseløft

hydraulisk sakseløft
hydraulisk sakseløft

Dette er den mest praktiske og funktionelle løftemekanisme. Dens høje omkostninger opvejes mere end af dens fremragende lastekapacitet, kompakthed og omfattende funktionssæt. Bruges oftest til at justere hjulvinklen (justering) på biler.

Hvad koster en hydraulisk lift?

Prisen på disse enheder afhænger direkte af den type, de tilhører, og kan variere fra 50 til 220 tusind rubler.

Anbefalede: