Farven på wenge i interiøret vil understrege luksus og aristokrati

Indholdsfortegnelse:

Farven på wenge i interiøret vil understrege luksus og aristokrati
Farven på wenge i interiøret vil understrege luksus og aristokrati
Anonim

Stylister hylder klassikerne og holder sig samtidig nøje til moderne modetrends inden for interiørdesign og nævner ofte wenges fantastiske farve. Det er svært at forklare en sådan popularitet af farven, højst sandsynligt, wenges aristokratiet og dets elitære arbejde her.

Wenge farve
Wenge farve

Farven på wenge i interiøret er i stand til at understrege den særlige luksus, som velhavende mennesker har råd til. Men i det indre har nogle en tendens til at forbinde det med askese. Faktisk, på trods af al dens rigdom, er wenges farve ikke i modstrid med minimalismens grundlæggende principper. Med en naturlig oprindelse tiltrækker wenge med sin naturlighed og naturlighed. Materialet er tydeligt påvirket af afrikansk oprindelse - det ser imponerende ud og huskes godt på trods af dets tilsyneladende beskedenhed.

Wenge farve
Wenge farve

Indvendige døre i wenge-farve vil give et særligt aristokrati til rummet, giver dig mulighed for at skabe en elegant og samtidig kontrasterende komposition med lette møbler. Wenge-farvede møbler vil se ideelle ud i hjemmet til dem, der foretrækker detkombination af beige, creme og chokolade nuancer. Sådanne møbler ser mest imponerende ud i kombination med lette vægge og bløde nuancer af tekstiler. Den eneste betingelse er, at farven på wenge i rummet ikke bør være mere, end den kan være. For meget vil gøre rummet dystert og mørkt.

Moderne designere understreger behovet for at give rummet en følelsesmæssig accent, da en sådan wenge-farve kræver en perfekt kombination med andre nuancer i interiøret. Men ved at være i harmoni med dem, er han i stand til at understrege stabilitet og komfort.

En lille smule historie - oprindelsen af wenges farve

Farven skylder sit navn til et eksotisk afrikansk træ, som også kaldes palisander, congolesisk eller afrikansk palisander eller wenge. Træets farve varierer afhængigt af vækstregionen fra gyldenrosa til chokolade og får en mørk farve efter savning. Overraskende nok er dets ekstremt smukke naturlige mønster, som højst sandsynligt var årsagen til dannelsen af en høj pris for både selve træet og dets produkter.

Wenge farve i interiøret
Wenge farve i interiøret

Naturligt palisandertræ har god styrke, påvirkes ikke af insekter og svampe og har et ædelt udseende. Det er disse faktorer, der har gjort det til det ideelle materiale til parketgulve. De bruger det oftest til at arrangere et eliteinteriør - materialet er dyrt, og ikke alle har råd til det. Ud over gulvbelægning naturlig palisanderde laver møbler, dekorative elementer, døre, men oftest bruges der kun wenge-farve.

Sådan bruger man wenge-farven i interiøret

Rummets stil, når man skaber det interiør, hvor palisanderfarven er brugt, har en tendens til at være både klassisk og moderne. Den overrasker med sin elegance og kortfattethed. Hovedopgaven, der opstår under planlægningen, er skabelsen af en optimal baggrundsfarve, som har bløde, lyse nuancer. Da farven på palisander er ret mørk, kan du ikke misbruge dens mængde. Kun dets strengt regulerede brug kan give interiøret en følelse af harmoni og naturlighed.

Anbefalede: