Elektrisk plæneklipper: praktiske tip til valg

Elektrisk plæneklipper: praktiske tip til valg
Elektrisk plæneklipper: praktiske tip til valg

Video: Elektrisk plæneklipper: praktiske tip til valg

Video: Elektrisk plæneklipper: praktiske tip til valg
Video: Electric Mowing Tips and Tricks 2024, April
Anonim

Et værktøj som en elektrisk plæneklipper kræver særlig opmærksomhed, når du vælger, da der er en række punkter af særlig betydning. Hvis du kender dem, kan du nemt træffe et valg, som et resultat af hvilket du får den bedste assistent til din dacha.

Elektrisk plæneklipper
Elektrisk plæneklipper

Elektrisk plæneklipperfunktioner

Du kan overveje hovedtyperne af dette værktøj. Den roterende version af plæneklipperen er designet til at slå græs på et areal på op til fem hundrede kvadratmeter. Hvis græsplænen er op til fire hektar, vil en effekt på 800-1000 watt være nok, og klippebredden vil være 32-38 centimeter. Et græsplæneområde fra fire til otte hektar kræver brug af en mere kraftfuld enhed - 1100-1600 watt, mens optagelsesbredden skal være 38-40 centimeter.

Bosch elektriske plæneklippere
Bosch elektriske plæneklippere

Den elektriske plæneklipper er lavet af pålidelige og højstyrke materialer. Håndtaget har en ergonomisk form, som ikke tillader en arbejdende persons ryg og hænderblive træt. Græsfangeren kan nemt fjernes for at bortskaffe det afklippede græs. Plæneklipperen kræver ikke brug af olie eller benzin, hvilket ikke kun letter arbejdet, men også skåner miljøet. Der findes ikke-selvkørende og selvkørende plæneklippere. Den anden mulighed er udstyret med hjul drevet af en elektrisk motor, så brugeren behøver kun at flytte enheden fremad, mens området behandles, og lede det i den rigtige retning. Den ikke-selvkørende version er designet til dem, der ikke er bange for ekstra belastninger, da modellen kræver konstant manuel bevægelse.

Selvkørende plæneklippere
Selvkørende plæneklippere

Du kan sige, at køb af en firehjulet enhed giver dig mulighed for at spare penge, da et sådant værktøj norm alt er tre til fire gange billigere end en benzinversion. Støjniveauet af en sådan enhed er meget lavere, og udseendet af udstødningsgasser er også helt udelukket. Men der er også ulemper, som vedrører behovet for konstant at trække plæneklipperens snor rundt på stedet, og også sørge for, at den ikke bliver viklet ind i buske eller træer.

Det er værd at være opmærksom på visse punkter vedrørende valget af en så kompleks enhed. Dæksdybden skal være maksimal. Dette er den eneste måde at sikre, at alt afklippet græs når græsopsamleren. Klippebredden er også et ret vigtigt spørgsmål. Jo større den er, jo færre passager skal du bruge for at slå alt græsset på stedet. Denne parameter er fuldstændig afhængig af klippeaggregatet: Jo større det er, jo større bliver bredden. Bred kniv med store blade giver dig mulighed for at skabe en mere kraftfuld strømluft. Kniven skal bestemt være skarp, så græsset bliver klippet, og ikke revet af. Bosch elektriske plæneklippere er fremstillet på en sådan måde, at deres knive ikke bliver sløve i lang tid. En anden vigtig parameter er hjulene. Jo større diameter de har, jo lettere bliver det at bevæge sig hen over plænen. En elklipper bør være udstyret med en stiv græsopsamler, da det gør det nemmere at komme af med det afklippede græs. Det er meget godt, hvis enheden giver dig mulighed for at justere højden på klipningen. I dette tilfælde kan du få en smuk græsplæne.

Nu ved du, hvordan du vælger en plæneklipper, og hvad du skal kigge efter.

Anbefalede: