Sådan laver du dit eget nano-SIM

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du dit eget nano-SIM
Sådan laver du dit eget nano-SIM

Video: Sådan laver du dit eget nano-SIM

Video: Sådan laver du dit eget nano-SIM
Video: 3 slags SIMkort - MINI, MICRO og NANO - Hvad er SIM og hvordan sætter man det i mobilen? 2024, Marts
Anonim

I vores skøre teknologiske tidsalder sker det ofte, at producenterne ikke følger med udviklingen. Så det skete inden for cellulær kommunikation.

Lille slot - stort SIM-kort

Hvad der skete er dette: mobiloperatører (både de tre store operatører og

DIY nano sim
DIY nano sim

alle andre) havde ikke tid til at forberede sig på udgivelsen af den nye version af iPhone 5, som fungerer med nano-sim. Du kan nemt finde SIM-kort fra enhver teleoperatør i adskillige saloner og butikker, men de vil alle være standard. Hvad skal man gøre i sådan en situation? Selvfølgelig skal du ikke fortvivle. Det er nok bare at lave et nano-SIM med dine egne hænder.

Da dette problem ikke er nyt, er der en masse instruktioner om, hvordan man laver et nano-SIM med dine egne hænder. Det vil ikke tage mere end 10 minutters tid, selvom du udfører disse manipulationer for første gang.

Sådan klippes et SIM-kort korrekt

For at lave dit eget nano-SIM skal du bruge: saks, pen

nano sim skabelon
nano sim skabelon

eller en markør, et standard SIM-kort fra den valgte operatør.

Der er ingen grund til at lede efter en nano-SIM-skabelon, da transformationsproceduren er enkel.

Vi tager et SIM-kort og vender det med chippen oppe. Tag derefter saksen og klip alt det overskydende af, der går ud over chippen. Vær ikke bange - selvom selve SIM-kortet er beskadiget, kan du nemt gendanne det på din operatørs kontor eller købe et nyt i enhver mobiltelefonbutik.

Klip forsigtigt, prøv ikke at røre selve chippen og ikke beskadige dens kontakter, ellers fungerer SIM-kortet ikke.

Glem ikke at markere på bagsiden med en kuglepen eller tusch, hvilket hjørne der er affaset. Ved at springe dette trin over risikerer du at få en ikke-fungerende nano-sim. Med dine egne hænder er det ret simpelt at omdanne et almindeligt kort til en nano. Det vigtigste er at følge nogle få punkter.

En anden egenskab ved nano-SIM er, at du kan lave den selv, men du bliver nødt til at arbejde lidt med en nålefil eller en almindelig neglefil. Dette skyldes, at tykkelsen af et nanokort er lidt tyndere end et almindeligt kort, hvilket betyder, at din beskårede version måske simpelthen ikke passer i kortbakken. Bare rolig, alt er ret nemt og hurtigt at slibe.

Forskellen mellem nano-sim og mikro-sim

For at spare plads på din smartphone og bruge den rationelt

hvordan man laver nano-sim
hvordan man laver nano-sim

Gadget-producenter gør SIM-kortpladser mindre og mindre. I temmelig lang tid brugte alle med succes standard SIM-kort og var ganske tilfredse. For ikke så længe siden dukkede mikro-sims op, som var mindre i størrelse og begyndte at blive aktivt brugt i moderne enheder - tablets og smartphones. Så snart operatørerne begyndte at vænne sig til sådan knowhow somApple er dukket op igen med lanceringen af den nye nano-SIM iPhone 5. Og her havde fans af "æblet" alvorlige vanskeligheder - ikke en eneste russisk operatør var klar til et sådant salg. Fraværet af denne type SIM-kort stoppede mange købere. Men de mest hengivne fans tabte ikke modet, men løste dette problem hurtigt nok - at konvertere fra mikro-SIM til nano-SIM er et spørgsmål om ti minutter.

Micro SIM-størrelse er kun 12mm15mm.

Nano SIM-størrelse 9mm12mm.

Med reduktionen i størrelse mister SIM-kortet ikke sin funktionalitet. Skridtet fra mikro-sim til nano-sim er ikke kun en reduktion i størrelse, men også en væsentlig ændring i vægt. Til sammenligning skal du bare tage dem op.

Gode nyheder for æbleelskere

Mange forbrugere er ikke klar til et sådant initiativ for at tilpasse SIM-kort til pladsens størrelse. Bliv ikke ked af det, for ved præsentationen af den seneste version af iPhone blev det bemærket, at omkring 70.000 nano-sims blev udgivet parallelt med smartphonen. Russiske teleoperatører har afgivet en ordre på et stort antal af sådanne SIM-kort, så meget snart vil du være i stand til at købe et nano-SIM i enhver salon i din by.

I øjeblikket bruges mikro- og nano-SIM'er kun i Apple-modeller, men i den nærmeste fremtid planlægger producenter som Samsung, HTC og andre at skifte til mindre SIM-kort for at spare værdifuld plads i enhed.

Anbefalede: