Hvad kan være sengetæpper på en hjørnesofa

Hvad kan være sengetæpper på en hjørnesofa
Hvad kan være sengetæpper på en hjørnesofa

Video: Hvad kan være sengetæpper på en hjørnesofa

Video: Hvad kan være sengetæpper på en hjørnesofa
Video: How To Style Your Corner Chaise Sofa 2024, Kan
Anonim

Når en ny sofa dukker op i huset, vil du altid gerne beholde dens udseende så længe som muligt. Men denne bløde konstruktion mister ligesom alle andre møbler sit originale udseende efter nogen tid. Hvis der er små børn i huset, vil dette ske meget tidligere. For at polstrede møbler skal behage deres smukke udseende i meget lang tid, skal du passe på dem på forhånd.

sengetæpper på en hjørnesofa
sengetæpper på en hjørnesofa

I dette tilfælde kan løsningen være at købe eller sy et smukt sengetæppe på hjørnesofaen. Det er nogle gange svært at købe færdige tekstiler, da dets parametre ikke altid svarer til de ønskede. Derfor sys sådanne sengetæpper oftest på bestilling i studiet eller af husets elskerinde selv. Da en hjørnesofa kan have den mest ikke-standardformede form, bliver du nødt til at skabe et mønster i etaper og omhyggeligt måle hvert hjørne af det. Og her skal du vælge, hvad du vil sy. Du kan prøve at lave et sengetæppe af et enkelt stykke stof, som nøjagtigt vil efterligne møblets form. Mendet er bedst at sy kapper på en hjørnesofa for hver del separat. Så du kan undgå endeløs "glidning" af stoffet. En kappe, der nøjagtigt matcher alle møblernes parametre, vil passe perfekt til den.

Stilfulde sengetæpper på en hjørnesofa ser uden tvivl bedre ud, men det er svært at sy dem, og så er det heller ikke nemmere at vaske. Ja, og det er umuligt at lave et sengetæppe, der er egnet til enhver transformation af sofaen. I dette tilfælde, i stedet for et sengetæppe, er det tilrådeligt at bruge betræk, der er syet på hvert element i sofaen (for hver pude) separat. Sådanne betræk er praktiske, fordi du kan sy flere sæt på en sofa og bruge dem til periodisk at ændre det indre af rummet. Og hvis et af betræk bliver snavset, er det nemmere at vaske end et helt tæppe.

betræk til hjørnesofa
betræk til hjørnesofa

Dynbetræk er lavet på en hjørnesofa i overensstemmelse med nogle regler og anbefalinger. Lad os prøve at lære dem at kende. Først skal du beslutte, hvilket produkt der skal sys. Den nemmeste måde er selvfølgelig at lave separate kapper til hver komponent i sofaen. Og for produktets integritet er to lærreder forbundet i en vinkel på 45 grader. Vi måler de dele af sofaen, der skal beskyttes, og laver et mønster under hensyntagen til sømrum. Så overfører vi vores skitse direkte til sagen og skærer det fremtidige produkt ud. Vi syr begge lærreder (ikke at glemme at behandle kanterne af sømmen), vi synker kanterne af sengetæppet på hjørnesofaen. For at forhindre stoffet i at glide af sofaen, kan du trække elastikken ind i sømmen. Det færdige produkt er omhyggeligt strøget ogdamp alle sømme. Hvis stoffet, hvorfra sengetæppet blev syet, forbliver, så kan du lave betræk til dekorative puder af det, som vil fungere som en tilføjelse til det samlede billede af polstrede møbler.

Selvfølgelig er et et-lags betræk godt at bruge, hvis sofaen ikke bruges som seng om natten. Hvis den folder sig ud hver dag, kan en simpel plaid erstatte en hjemmelavet kappe. Det kan også bruges som et tæppe.

hjørnesofa i køkkenet
hjørnesofa i køkkenet

Hvis du har købt en hjørnesofa til køkkenet, skal materialet, der bruges til at sy sengetæppet, være så tæt som muligt og samtidig uhøjtideligt. Når alt kommer til alt, er pletter (især fedtede) konstante ledsagere til enhver fest.

Ud over at sy sengetæpper kan nålekvinder strikke en eksklusiv kappe med deres egne hænder. I dette tilfælde kan du give fantasien frie tøjler. Til sådan et tilfælde er det bedst at bruge en krog, da lærrederne lavet af ham ikke har evnen til at strække.

Anbefalede: