Latexspartel: egenskaber og anvendelser

Latexspartel: egenskaber og anvendelser
Latexspartel: egenskaber og anvendelser

Video: Latexspartel: egenskaber og anvendelser

Video: Latexspartel: egenskaber og anvendelser
Video: Intro to LaTeX **Full Tutorial** Part II (Equations, Tables, Figures, Theorems, Macros and more) 2024, April
Anonim

Latexspartel refererer til maling og lak, der bruges til at udjævne forskellige overflader, før maling bruges. Norm alt påføres mørtlen efter grov udjævning med en pudsblanding af store dråber eller ujævnheder.

latex kit
latex kit

Materialet spredes i et tyndt lag, da latexspartelmassen måske ikke tåler en tykkelse på mere end et par millimeter, og dets overdrevne påføring øger omkostningerne på grund af produktets høje pris.

Sammensætningen af kittet omfatter pigmenter (zinkhvidt, okker osv.), fyldstoffer (baryt, kridt, talkum osv.) samt en række filmdannende stoffer. Med et lille antal filmdannende komponenter er produktet ikke længere så i stand til at levere højkvalitetsjustering, i sådanne tilfælde bruges det over en primer.

Latex kit har vundet særlig popularitet for nylig. Dette påfyldnings-, nivellerings-, hurtigtørrende materiale anvendesbåde til udvendig og indvendig efterbehandling. Værktøjet finder sin anvendelse ved spartling af beton, grundet, træ, pudsede og metaloverflader. Du kan arbejde med løsningen i rum med høj luftfugtighed (semi-kælder).

Standard lagtykkelse kan nå 3 mm. Hvis det er nødvendigt at tætne forskellige huller, samlinger, nitter eller svejsninger, skal materialet påføres i lag, hvis tykkelse bør være op til 1 mm.

knauf spartelmasse
knauf spartelmasse

Latexkit er ikke giftigt, men hvis det kommer i øjnene, skal de vaskes ud, og det er bedre at arbejde med briller og beskyttelseshandsker. Før brug skal materialet fortyndes med vand, derefter blandes grundigt, mens temperaturen på arbejdsfladen og luften skal være over 5 grader Celsius.

Før arbejdet påbegyndes, bør væggen renses for diverse urenheder (gammel maling, oliepletter, støv), hvis det er nødvendigt, kan du fugte overfladen med vand. En sådan latex kit fremstilles, som kun bruges til den endelige efterbehandling af vægge og lofter. Dette matte pastamateriale har høj elasticitet.

Efter påføring af et lag skal overfladen praktisk t alt ikke slibes. Knauf kit er mest populær inden for maskinteknik og konstruktion. Til salg er den pakket i plastikspande på 1, 5, 7, 15 og 28 kg, hvor den kan opbevares i et år fra fremstillingsdatoen.

latex kit
latex kit

Latex spartelmasse skalkun være ved en positiv temperatur, i en ubeskadiget, tæt lukket beholder, med større kulde, materialet opbevares ikke mere end en måned.

Værktøjet har følgende positive funktioner. For det første giver kit dig mulighed for at skabe et tyndt lag med en glat overflade. For det andet har materialet en høj elasticitet, som sikrer ensartet påføring. Den har enestående vedhæftning til forskellige underlag, skaber en dampgennemtrængelig belægning. Takket være brugen af produktet reduceres forbruget af følgende dekorative materialer.

Anbefalede: