Håndklipper: Sådan vælger du

Håndklipper: Sådan vælger du
Håndklipper: Sådan vælger du

Video: Håndklipper: Sådan vælger du

Video: Håndklipper: Sådan vælger du
Video: How To Choose The Right Lawn Mower for Your Yard | Lawn Mower Buying Guide 2020 2024, Kan
Anonim
manuel plæneklipper
manuel plæneklipper

Langt græs kan være smukt og romantisk, f.eks. på en mark, men ikke i et sommerhus. Det er sædvanligt at slå græsplæner i nærheden af landejendomme. Selvfølgelig kan du bruge den gamle bedstefar-metode. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan man bruger en håndle. Derudover er det umuligt at klippe græsset så glat som med moderne værktøjer. I øjeblikket produceres der to hovedtyper: en plæneklipper på hjul og en håndklipper. I denne artikel vil vi overveje den anden type sådant udstyr.

Håndklippere bruges norm alt til at klippe små græsplæner eller steder, der er svære at nå for plæneklippere. De er til gengæld også opdelt i to hovedtyper - trimmere og plæneklippere. Den første variant refererer til enklere udstyr. Med den kan du klippe stort set kun blødt græs og i kort tid. Den manuelle plæneklipper af den anden type - motokosa - bruges til mere seriøst arbejde. Hun kan slå græs med hårde stængler og endda skud. Sådant udstyr bruges til at behandle græsplæner på et ret stort område.

håndklipperepris
håndklipperepris

De mest kraftfulde plæneklippere kaldes buskryddere. De kan klippe ikke kun græs, men også buske og endda små træer. Dette udstyr fungerer i lang tid og bruges ofte af fagfolk. Efter type strøm kan en manuel plæneklipper være elektrisk eller benzin. Trimmere virker kun fra et netværk. Der er to typer sådant udstyr til salg: med en nedre og øvre motor. Når du bruger den første type, kan du klippe græsset i højst 15 minutter. Sådanne modeller har en effekt på omkring 500 watt.

Elektrisk manuel plæneklipper, hvis pris ikke er for høj (ca. 2000 rubler), er ikke særlig praktisk at bruge, og den kan ikke bruges i vådt vejr. Modeller med topmonteret motor er noget kraftigere - op til 1000 watt. De kan bruges uafbrudt i længere perioder. De er dog noget dyrere (3500 rubler).

Scythes kører på både elektricitet og benzin. Alle sådanne værktøjer har en overliggende motor. Denne type manuel plæneklipper, drevet af benzin, er norm alt udstyret med en luftkølet totakts motor af karburatortypen. Ved brug af dette værktøj bruges benzin af mindst klasse 92. Samtidig tilsættes olie i den mængde, som producenten anbefaler.

plæneklipper el manuel pris
plæneklipper el manuel pris

Når du køber en buskrydder, hvis pris kan være 8000 - 15000 rubler, skal du blandt andet være opmærksom på designet af dens håndtag. Modeller betragtes som de mest bekvemmecykel type. Derudover bruges et specielt bæltesystem, takket være hvilket plæneklipperens vægt er jævnt fordelt over skuldre og ryg. Manuelle plæneklippere, hvis pris afhænger af kraften og motortypen, kan også have en fungerende krop af et andet design.

I alle trimmere klippes græs med en strakt fiskeline. Nogle plæneklippere har en lignende fungerende krop. Til salg er der også modeller udstyret med metalknive. Buskrydderen er udstyret med en speciel skive med mange tænder.

Det er ikke så svært at vælge den rigtige fletning. Har du brug for et værktøj udover en plæneklipper på hjul, bør du købe en trimmer. Hvis du ønsker at have fuldgyldigt udstyr til at slå små græsplæner, bør du overveje at købe en plæneklipper.

Anbefalede: