Layout af stalinistiske lejligheder i Moskva

Indholdsfortegnelse:

Layout af stalinistiske lejligheder i Moskva
Layout af stalinistiske lejligheder i Moskva

Video: Layout af stalinistiske lejligheder i Moskva

Video: Layout af stalinistiske lejligheder i Moskva
Video: The Allure and Horror of Stalinist Housing: A Closer Look 2024, Kan
Anonim

Hvad er forskellen mellem indretningen af Stalins lejligheder? De høje lofter, der er iboende i sådanne bygninger, giver designere mulighed for at finde interessante løsninger til udsmykning af værelser. Overvej nogle af de muligheder, der kan implementeres i stalinistiske lejligheder. Layoutet, hvis foto er præsenteret nedenfor, er dekoreret i klassisk stil.

Stalinistiske huse lejlighed layout
Stalinistiske huse lejlighed layout

Zoneinddeling

Takket være denne teknik kan flere vanskelige opgaver løses på én gang:

  • fyld boligen med komfort og hygge;
  • vælg arbejdsområder i den;
  • bring noget ekstra charme til rummet.

Der er mange muligheder for at opdele i zoner af boligareal. Vi tilbyder de mest populære, der er velegnede til planlægning af stalinistiske lejligheder. 3 værelser er en stor luksus, som ejerne ønsker at forvandle til et autentisk palads.

Dekorative designs er en fantastisk måde at efterligne vægge på. Hvis det ønskes, er det ret moderne at bruge dem til at tildele plads til både kontoret ogomklædningsrum, der kun bruger ét rum. Dekorative strukturer (skydevægge) har visse fordele: originalitet, lethed.

Layoutet af stalinistiske lejligheder giver dig mulighed for at "implantere" nicher, hylder, belysning, et akvarium og endda en pejs i dekorative strukturer.

Stalinistiske huse layout
Stalinistiske huse layout

Podiumkonstruktion

Hvad skal indretningen af Stalins lejligheder være? Designere forsøger at vælge sådanne teknikker, der vil demonstrere kraft og storhed, ikke at glemme mobilitet og funktionalitet. Ved hjælp af podiet kan du fremhæve en del af rummet. Med den korrekte og rationelle anvendelse af denne teknik bliver layoutet af stalinistiske lejligheder mobilt og moderne. Det er ganske muligt at placere en seng i det færdige podie, trække den ud om natten, installere linnedskuffer.

Oprettelse af buede strukturer

Buer kræver ikke et stort areal, mens de vil bringe blødhed og varme ind i det indre af rummet. Layoutet af stalinistiske lejligheder i Moskva giver dig mulighed for at skabe en bue af enhver form, størrelse. Gipsvæg anses for at være et efterspurgt materiale til arbejde, som efter at være blevet vådt er i stand til at tage enhver form.

Bartæller

Layoutet af lejligheder i Stalins skyskrabere er kendetegnet ved køkkener, der har et meget attraktivt område. Derfor foreslår designere at bruge en bardisk som en del af rumzonen i køkkenet. Det giver dig mulighed for at adskille arbejdsområdet fra spisepladsen. Kontrasten af farverne på selve stativet og væggene er en fremragende designløsning, der giver dig mulighed for visuelt at udvideplads i køkkenet.

planlægning i Stalins skyskrabere
planlægning i Stalins skyskrabere

Klassisk stil

Stalins huse er forbundet med det. Layoutet af lejlighederne i dette tilfælde giver dig mulighed for at kombinere elementer af klassikerne med moderne teknologi. Under den teknologiske revolution bliver den klassiske stil mindre og mindre beundrere. Ejere er meget mere interesserede i at vælge glas og metal til boligindretning.

Er det muligt at kombinere disse materialer og elektroniske moderne panelenheder med glatte klassiske linjer. Professionelle tilbyder en masse interessante muligheder, hvilket indikerer levedygtigheden af en sådan symbiose.

Et smukt og harmonisk interiør kan skabes ved at kombinere klassiske løsninger med moderne køkkenmaskiner. Lad os starte med den stiliserede teknik. Markedet tilbyder en række forskellige elektriske apparater, oprindeligt lavet i en bestemt stil.

Hvis du for eksempel vil skabe en enkelt stemning i køkkenet, kan du bruge apparater, hvis krop er lavet af naturligt træ, suppleret med mønstrede sammensætninger lavet i klassisk stil.

Interessant er også muligheden for vintage-styling. Med andre ord er moderne teknologi indbygget i gamle skaller, for eksempel grammofoner, skrivemaskiner. Sådanne originale løsninger er ganske acceptable i et klassisk interiør.

Blandt ulemperne ved et sådant valg for stalinistiske lejligheder, bemærker vi de høje omkostninger ved design, da hovedarbejdet skal udføres manuelt.

layout iMoskva
layout iMoskva

Moderne

Det er ganske velegnet til indretningen af en stalinistisk lejlighed: en stor korridor, et rummeligt køkken, frie værelser med højt til loftet. Art Nouveau er i stand til at inkludere modernitetens kortfattethed og historiens prætentiøsitet i et sådant miljø. Blandt de få mangler ved en sådan designløsning kan man nævne de høje omkostninger ved det skabte interiør.

Stalins lejlighed
Stalins lejlighed

Søjler i interiøret

De kan godt betragtes som et element i interiøret, præget af originalitet. I almindelige lejligheder er søjler ikke passende på grund af deres lille størrelse, men de er ideelle til boliger i det stalinistiske layout. Årsagen er, at søjlerne kun ser fulde ud i de rum, der har højt til loftet. Der er ingen grund til at skabe omfangsrige murstenssøjler inde i lejligheden, det er ganske muligt at begrænse sig til moderne materialer: glasfiber, gipsplader, MDF-plader, polyurethan.

Skabelsen af falske søjler, især hvis de er dækket af gips, træ, maling, vil være en fremragende tilføjelse til det overordnede billede, der skabes i en stalinistisk lejlighed.

Søjler lavet af moderne dekorative materialer vil være lette og vil derfor ikke deformere gulvet. Hvis du ønsker at demonstrere din materielle status, kan du bruge onyx, jaspis, malakit og andre halvædelsten som efterbehandlingsmateriale.

Det eneste negative vil være de høje omkostninger ved sådanne dekorative søjler. Disse dekorative elementer giver dig også mulighed for at opdele rummet inde i rummetflere separate områder. For eksempel kan du afsætte et opholdsområde og et sted til en spisestue inde i stuen. Søjlerne er ganske velegnede til at placere fotos, malerier, spejle, bøjler.

Hvis du opretter en hul søjle, kan du skjule værktøjer fra nysgerrige øjne, placere en pejs eller organisere mange bogreoler.

De, der har en parret version, ser fordelagtige ud. Søjlerne bliver en sand dekoration i klassisk, barok, rokoko, antik stil.

lejlighed 3 værelser
lejlighed 3 værelser

Gul farve i Stalins lejlighed

Den betragtes som farven på godt humør, sjov, ideel til rum med højt til loftet. Psykologer er overbevist om, at det har en positiv effekt på menneskelig immunitet, øger positiviteten og øger hastigheden af beslutningstagning. Et interessant faktum er, at den russiske forfatter Dostojevskij præsenterede gult som et tegn på forræderi og forræderi.

Designerne er enige om, at med det rigtige valg ved at bruge alle nuancer af denne farve, kan en stalinistisk lejlighed gøres endnu lettere og mere komfortabel, så man undgår irritabilitet og ubehag.

Gul farve kan bruges til at dekorere interiøret i forskellige rum i lejligheden, og hver har sin egen nuance.

Designere anbefaler at dekorere væggene i korridoren i sandversionen. I køkkenet er den orange farve original og passende, hvilket kan øge appetitten.

Hvis selve køkkenet er udført i gråt og sort, vil stole med citronsæder se godt ud på det. Når du designer et køkken i høj stilteknologi, er det tilrådeligt kun at vælge lyse nuancer.

Værelser i en lejlighed i stalin-stil kan også indrettes ved hjælp af citronnuancer, der supplerer dem med lyse kontrasterende tekstiler. Gul passer godt sammen med klassisk hvid, og derfor anbefaler fagfolk det til lejlighedsejere med et stalinistisk layout.

Anbefalede: