Sådan vælger du den rigtige lyskontakt til din lejlighed

Sådan vælger du den rigtige lyskontakt til din lejlighed
Sådan vælger du den rigtige lyskontakt til din lejlighed

Video: Sådan vælger du den rigtige lyskontakt til din lejlighed

Video: Sådan vælger du den rigtige lyskontakt til din lejlighed
Video: How to Choose the Right Lighting for Your Home | Lisa Holt Design 2024, April
Anonim

Du beslutter dig for at skifte lyskontakten i din lejlighed og købe en ny. Men da de gik i gang med udskiftningen, fandt de ud af, at den enhed, du købte, ikke var

lyskontakt
lyskontakt

egnet. Dette sker, når du ikke ved, hvordan du vælger denne enhed korrekt. Følg disse enkle tips for at købe præcis den enhed, du har brug for.

  1. Se, hvordan stedet, hvor den gamle switch blev installeret, ser ud. Hvis der er en fordybning, skal du bruge en planmonteret enhed. Hvis der ikke er nogen fordybning, betyder det, at du skal købe en lyskontakt, der er monteret uden for væggen.
  2. Vær opmærksom på, hvilken slags lysekrone du har. Hvis den har én pære eller flere med parallelforbindelse, så køb en afbryder med én nøgle. Hvis lampen har et stort antal pærer og to eller tre kanaler, skal du bruge en enhed med det passende antal nøgler.

For at vælge den rigtige enhed er det nok at følge disse toråd. Men vores butikker har et stort udvalg af lyskontakter:

- berøringslyskontakt;

- med indikator;

- kontakter med indbygget lysstyring;

fjernbetjent lyskontakt
fjernbetjent lyskontakt

- fjernbetjent lyskontakt;

- akustisk kontakt.

Hvad er deres funktioner? Berøringslyskontakten kræver ikke, at du trykker på den, bare et let tryk er nok.

Fjernbetjening giver dig mulighed for at styre belysningen af rummet ved hjælp af fjernbetjeningen. Disse modeller har en indbygget mikroprocessor. Du kan ikke kun tænde og slukke lyset, men også indstille et bestemt tidspunkt for at aktivere lysenheden. Hvis du har brug for at "dæmpe" lyset, kan du bruge det specielle program, der er indbygget i denne kontakt.

En enhed med en indikator er nyttig for dem, der ikke ønsker at søge i mørket, ved berøring, efter en lyskontakt. En indbygget indikator, der lyser i mørke, vil altidvise dens placering.

Enheder præsenteret i butikker med en indbygget lysstyrkekontrol giver dig mulighed for selvstændigt at justere lysintensiteten. Men

berøringslyskontakt
berøringslyskontakt

akustiske skifter "lyt", når kommandoen om at tænde eller slukke er givet med stemme eller klap.

Valget af denne enheds model afhænger kun af dine ønsker. Prisen på en lyskontakt afhænger af dens muligheder, design og producent. Den enkleste enhedkoster ikke mere end halvtreds rubler, og for dem, der elsker alt eksklusivt og origin alt, kan du hente nogle dyrere.

Du kan købe lysafbrydere i enhver specialbutik eller bestille dem på websteder på internettet. Køb ikke forfalskninger, læs altid den medfølgende information på enheden og vær opmærksom på, hvor den er lavet. Dette vil spare dig for at bryde kontakten. Hvis du ikke har den rette uddannelse, må du ikke selv installere et elektrisk apparat. Det kan trods alt føre til skader ved elektrisk stød, og det ender ikke altid sikkert. Det er bedst at kontakte en kvalificeret elektriker for at få hjælp.

Anbefalede: