Anmeldelse af Redmond RT-M403 brødrister

Indholdsfortegnelse:

Anmeldelse af Redmond RT-M403 brødrister
Anmeldelse af Redmond RT-M403 brødrister

Video: Anmeldelse af Redmond RT-M403 brødrister

Video: Anmeldelse af Redmond RT-M403 brødrister
Video: 3 Ways To Use A Toaster // Redmond Toaster Review 2024, April
Anonim

I den moderne livsrytme er det en luksus at spise friskbagt brød. Når du har en brødrister ved hånden, kan du glæde dit hjem med sprøde skiver stegt brød, samtidig med at du skaber en atmosfære af komfort. Duften af toast tilberedt om morgenen kan løfte selv den mest berygtede sofakartoffel. Dette aspekt er ikke et argument for at købe denne køkkenmaskine, men det er en meget behagelig bonus.

Klassificering af brødristere

Det kan ikke siges, at en brødrister er en vigtig enhed i enhver husmors køkken. Dette elektriske apparat med brug af infrarød stråling til at brune skorpen på brød er designet til kendere af bagning. Der er flere typer brødristere:

  • elektrisk;
  • grill brødrister;
  • sandwichbrødrister.

Til gengæld er elektriske brødristere opdelt i enheder med manuel styring, halvautomatiske og automatiske. Forskellen ligger iristemekanisme.

Grillbrødristeren har en ekstra funktion: du kan bage i den. Sandwichbrødristeren er en mere avanceret model af elektriske apparater, der giver en række forskellige stegetilstande.

Lad os i detaljer overveje en af de populære modeller - Redmond RT-M403 brødrister.

Redmond-produkter

brødrister brød
brødrister brød

Redmond-produkter har fået deres fans på relativt kort tid på markedet for husholdningsapparater. Og ikke kun fordi folk foretrækker denne producents teknik. I nærværelse af dyre modeller tilbyder han budgetmuligheder. Hvis spørgsmålet om prisen ikke er en prioritet for dig, kan du sikre dig, at prisen i dette tilfælde ikke kun afhænger af mærket.

Beskrivelse af Redmond RT-M403-brødristeren

Hvis du ser på denne model, vil du straks bemærke en stilfuld metalkasse, der passer perfekt ind i ethvert køkken. Komplementerer dens LCD-skærm og LED-indikation på den. Urkassen er termisk isoleret, lavet af rustfrit stål, mærket Ecostyle, hvilket betyder brug af metal, der ikke oxiderer eller ruster.

Brødristeren har mulighed for at optø og genopvarme: f.eks. automatisk optøning af frosne brødskiver efterfulgt af stegning eller genopvarmning af afkølede skiver eller rundstykker.

brødrister redmond rt m403 varme
brødrister redmond rt m403 varme

Modelspecifikationer

Redmond RT-M403-brødristeren er ikke klassificeret som lav eller medium effekt (400-800W rækkevidde). Hanseffekt - 1000 W, hvilket påvirker stegehastigheden. Brødristeren har 2 kogeplader. Udkastning af toast sker automatisk. Et karakteristisk træk ved denne model er tilstedeværelsen af en termostat med justerbar intensitet af stegegraden - så mange som 9 grader! Apparatet har en krummebakke med en udtræksmekanisme til rengøring af brødristeren.

brødrister redmond rt m403 krummebakke
brødrister redmond rt m403 krummebakke

Yderligere funktioner, udover optøning og genopvarmning, er nedtælling, auto-sluk, skivecentrering, annullere madlavning. Snorens længde er 0,8 m. Pakken indeholder et varmestativ, som er et rammegitter.

Hjemmebrug

I brugsanvisningen til Redmond RT-M403-brødristeren er processen med at lave toast afbildet skematisk. Når du har tilsluttet apparatet, skal du lægge brødskiverne i, centrere dem, justere effekten (anbefalet effekt for nye, utestede bagværk er 4-5) og vente på tilberedning.

Til opvarmning af bagning bruges en rist, der er installeret oven på slidserne. Når du har lagt bageriprodukterne på det, skal du trykke på indlæsnings- og genopvarmningsknappen uden at bruge termostaten.

For at afrime, lægges skiverne i hullerne, strømmen indstilles, og der trykkes på den tilsvarende knap.

Vigtigt punkt: skiver skal lægges frit i slots.

brødrister redmond rt m403 slots
brødrister redmond rt m403 slots

I instruktionerne til Redmond RT-M403 brødrister er hele modellens sæt beskrevet: selve apparatet, et varmestativ, en servicehæfte og brugsanvisning.

Kundernes meninger

Anmeldelser om Redmond RT-M403 brødrister er varierede. Men hvis vi generaliserer, kan vi fremhæve almindelige positive og negative træk.

Den utvetydige fordel er udseendet - stilfuldt og "dyrt". Ecostyle-mærket angiver brugen af materialer af høj kvalitet til fremstillingen af enheden.

En ekstra bonus er tilstedeværelsen af en krummebakke til nem rengøring.

For mange elskere af sprød toast er en kæmpe fordel tilstedeværelsen af en termostat med justerbare grader af stegning. Selvom for dem, der ikke skelner mellem 2 og 5 graders stegning, bør du måske ikke betale for meget, men købe en enklere model.

Ulemperne omfatter en relativt kort ledning - 0,8 m. Nogle brugere klager over strømmen og hævder, at brød bliver til kul. Det er dog næppe muligt at tale så entydigt her: forskellige brød steges forskelligt.

brødrister redmond rt m403 udstyr
brødrister redmond rt m403 udstyr

Spørgsmålet om omkostninger er tvetydigt, da en enhed, der ligner tekniske karakteristika fra andre, mere kendte virksomheder, koster i gennemsnit 500-1000 rubler. dyrt. Redmond RT-M403 brødristeren kan købes for omkring 2500 rubler

Brødrister er et "hjemme" husholdningsapparat, der fylder vores liv med en følelse af komfort og varme. Det er måske ikke en nødvendighed, men det bringer liv i sine ejere en følelse, som senere vil blive husket med nostalgi.

Anbefalede: