Eucalyptus Nicoli i blomsterhandler

Indholdsfortegnelse:

Eucalyptus Nicoli i blomsterhandler
Eucalyptus Nicoli i blomsterhandler

Video: Eucalyptus Nicoli i blomsterhandler

Video: Eucalyptus Nicoli i blomsterhandler
Video: Nicole Kidman Is UNRECOGNIZABLE and Extremely RIPPED! 2024, April
Anonim

Blomsterdekoration af fejringen er en integreret del af dekorationen. Tag hende ud af den organisatoriske slæk, og billedet vil se ufuldstændigt ud. Blomster, urter, greens - alt dette bruges aktivt i blomsterhandler. Og når vi taler om Nicolis eukalyptus, skal det bemærkes, at denne plante er særlig populær blandt brude, når de kombinerer bryllupsbuketter, levende blomsterdekoration af hallen, buer osv. Ved hjælp af en sådan ekstravagant og lidt eksotisk plante til vores region, er det vil være absolut muligt at skabe en original og eksklusiv sang, som du ikke vil være i stand til at få øjnene væk fra.

Botanisk reference

Eucalyptus Nikoli er en plante med tætvoksende, lange og smalle blade, som er 5-7 cm lange og omkring 0,5 cm brede. De er placeret på tynde yndefulde grene. Denne plante udsender en behagelig let aroma af eukalyptus, den ånder bogstaveligt t alt friskhed. En lys kaskade af grønne rammer, der ligner oliven- eller pilegrene, vil tjene som den bedste luftige dekoration.

Eukalyptusnicoli
Eukalyptusnicoli

Funktioner af eukalyptus

Denne plante øger den positive indvirkning på en person, som ikke mange kender til. Frisk eukalyptus passer bedst sammen med sød eller bitter appelsin, lavendel, rosmarin og gratis dufte såsom geranium og vetiver.

Grene er velegnede til kombination med alle blomster og giver en buket eller blomsterarrangement rigdom og volumen. Det er bedst kombineret med store roser, både i sarte pastelfarver og lyse nuancer, hortensiaer og andre lige så spektakulære blomster: strenge og majestætiske callas, eksotiske orkideer, sarte liljer. Frodige fyrrenåle og Nikoli-eukalyptus er en af mulighederne for det mest profitable blomsterkvarter, kendetegnet ved sofistikering.

Kan jeg dyrke derhjemme?

Avdrættet af eukalyptus begyndte i oldtiden i Afrika. Det blev brugt som et middel til at bekæmpe virussygdomme i de våde sumpede områder i Afrika. Planten havde en dobbelt effekt: den klarede virus godt og forhindrede reproduktion af myg, som bærer forfærdelige infektioner.

I dag kan eukalyptus dyrkes selv derhjemme. Dette er gjort muligt ved dyrkning af specielle stabiliserede træer. Så for eksempel vil Nicolis eukalyptus, et lavt dekorativt træ, blive en accent i interiøret.

Eucalyptus nicoli
Eucalyptus nicoli

Som du kan se på billedet, er Nicolis eukalyptus uundværlig til at dekorere og organisere blomsterarrangementer. Denne plante vil perfekt komplementere kombinationenblomster og vil være uundværlig i blomsterhandlerens arsenal.

Anbefalede: