Stålemaljeret vask: produktfunktioner

Indholdsfortegnelse:

Stålemaljeret vask: produktfunktioner
Stålemaljeret vask: produktfunktioner

Video: Stålemaljeret vask: produktfunktioner

Video: Stålemaljeret vask: produktfunktioner
Video: Rengøring af Weber Q gasgrill 2024, April
Anonim

Produktionen og brugen af stålemaljerede håndvaske med én skål begyndte for længe siden, men på trods af at produktet stadig mistede en vis popularitet, er dræn stadig efterspurgt den dag i dag. De adskiller sig i deres egenskaber, har en masse fordele og er kendetegnet ved visse ulemper, som stadig skal findes i artiklen.

Emaljeret stålvask
Emaljeret stålvask

vaskens design og funktioner

Emaljeret stålvask er strukturelt ret simpelt: Den er lavet af stål eller støbejern og kan have en rektangulær, rund eller kompleks form. På produktets bagvæg er der et hul til montering af blanderen, på siden - et overløbshul og i bunden - til at dræne vand ind i sifonen.

De færreste ved ikke, hvilken reaktion stål eller støbejern indgår i, når de er i aktiv kontakt med vand - dette er et gunstigt miljø for udvikling af korrosion, hvilket fører til hurtigt slid på produktet. For at undgå denne effekt er vaskens overflade dækket med emalje: olie, alkyd eller polymer.

Sådanne vaske er bedst egnede til køkkener, da de er meget holdbare og pålidelige, hvilket er uvurderligt under forhold med aktiv brug. Tænk lige indkeramik og andre redskaber, metal køkkenredskaber skylles i køkkenvasken. I lyset af dette kan ethvert fald forårsage en revne eller afslag på vaskens fajanceoverflade, og en stålemaljeret vask er fri for en sådan ulempe.

Designet af vasken omfatter fra en til tre skåle med ekstra rum og detaljer, der markant øger funktionaliteten og brugervenligheden.

Emaljeret stålvask med en skål
Emaljeret stålvask med en skål

GOST

Stålemaljerede vaske i overensstemmelse med GOST 23695-94 fås i to grundlæggende variationer: monteret på bordpladen af et køkkenskab eller vægmonteret. Til disse formål kræves et specielt beslag, som strukturen monteres med.

Fordele ved køkkenvaske

På trods af fremskridtene i produktionen af køkkenvaske, har emaljeprodukter stadig ikke mistet deres relevans, selvom de ikke er så efterspurgte, som de var i 90'erne. Dette faktum forklares ved tilstedeværelsen af en masse fordele ved produkter, herunder:

  • tykvægget stålskål, holdbar og i stand til at modstå næsten enhver belastning;
  • evnen til at producere produkter af enhver form og størrelse;
  • evnen til at bruge en række forskellige emaljer og mærkater, så du kan skabe alle slags farver, dække skaller med tegninger eller mønstre;
  • lav pris for produkter;
  • enkel installation og fastgørelse af den stålemaljerede vask med dine egne hænder;
  • nem pleje.
  • Vaskstål emaljeret med en skål
    Vaskstål emaljeret med en skål

Nogle ulemper ved håndvaske

De væsentligste ulemper ved enheder af denne klasse er:

  1. Bruges til at fremstille et ætsende materiale - stål eller støbejern.
  2. Emalje, selv af højeste kvalitet, slides meget hurtigere end stål.
  3. At tabe tallerkener i skålen forårsager revner og skår på overfladen af belægningen.

Stålemaljeret vask til køkkenet er en klasse af sanitetsartikler, der er ganske acceptabel til drift, kendetegnet ved holdbarhed, lave omkostninger og en bred vifte af produkter.

Anbefalede: