Bedste køkkenspatelanmeldelse

Indholdsfortegnelse:

Bedste køkkenspatelanmeldelse
Bedste køkkenspatelanmeldelse

Video: Bedste køkkenspatelanmeldelse

Video: Bedste køkkenspatelanmeldelse
Video: Our Gadget Expert's Favorite Spatulas 2024, September
Anonim

Der skal medfølge en spatel i ethvert køkkensæt. Ingen husmor kan klare sig i køkkenet uden en så enkel, men multifunktionel assistent. Og som regel er der mere end to af dem i et køkken. Vi inviterer dig til at lære mere om sådan en genstand som en køkkenspatel.

køkkenspatel
køkkenspatel

Hvorfor har du brug for en spatel på gården?

I dag kan du se en masse husholdningstilbehør. Men en spatel er nogle gange en uundværlig genstand.

Ved hjælp af sådan et tilsyneladende simpelt tilbehør kan du udføre en masse handlinger:

  • rør maden i gryden;
  • fjern kød, fisk, tærter, småkager og mere fra panden;
  • fordel toppings til tærte og pizza jævnt (det kan du ikke med en ske);
  • drej pandekager;
  • sæt retter på tallerkener og mere.

Det vil sige, du kunne bruge en almindelig ske, kun der er universalspartel, der er mere bekvemme at bruge, mens de stadig ikke ødelægger belægningen af opvasken.

Hvordan vælger man en pagaj?

En spatel kan ikke begrænses. Der er et stort antal af dem, og de er alle lavet af forskellige materialer. Atja, før du køber dette køkkentilbehør, skal du beslutte, hvorfor du har brug for det.

Til non-stick eller keramisk belagt køkkengrej, brug en træ-, nylon- eller silikonespatel.

køkken sæt
køkken sæt

Til tilberedning af fede retter er der brug for spatler med slidser, så vil fedtet løbe af.

Til pandekager, store udskæringer af kød eller fisk er en bred spatel ideel.

Der er en keramisk spatel til lagdeling af kagestykker.

Dette tilbehør adskiller sig også i det materiale, det er lavet af.

Træspatel

Træspatel er et alsidigt køkkentilbehør. Den kan bruges på enhver overflade, inklusive non-stick og keramik. Den kan udføre absolut enhver funktion og er velegnet til stegning, stuvning, vending, omrøring og så videre. Træspatler er solide og slidsede.

træspatel
træspatel

Ulempen ved sådant tilbehør er, at det absorberer lugt over tid. Derfor skal de skiftes relativt ofte. Træspatel kan heller ikke vaskes i opvaskemaskine. Den ubestridelige fordel ved denne vare er dens lave pris.

Metalspatel

Hvert køkkensæt plejede at være lavet af metal. Derfor var klingen også af metal. Da næsten hver husmor i dag har en pande med non-stick belægning, anbefales det ikke at bruge sådant tilbehør, dade ridser overfladen af opvasken.

køkkenspatel
køkkenspatel

Men en metalspatel er ideel til at vende og fjerne mad fra en bageplade. For eksempel er det praktisk at sprede småkager og tærter på en tallerken. Dette tilbehør findes også med specielle slidser, som kan være diagonale eller lodrette afhængigt af mærke og design.

Den største fordel ved en metalspatel er, at den ikke absorberer lugt. Den kan også vaskes i opvaskemaskinen. Ulempe - ikke egnet til alle overflader.

Siliconespatel

Siliconespatel dukkede relativt for nylig op på markedet for køkkentilbehør, men vandt straks kokkenes hjerter. Hoveddelen af denne lille hjælper er lavet af højkvalitets silikone, som er lugtfri, håndtaget er lavet af metal eller plastik. Designet er ergonomisk. Det er meget praktisk at bruge dette tilbehør: det er let, og håndtaget ligger godt i hånden.

Silikonespatelen er næsten universel i brug. Det er praktisk at røre mad rundt og vende små stykker. Store og tunge stykker fisk, kød og andre fødevarer er svære at håndtere med denne spatel, da silikonen ikke er for tyk.

silikonespatel
silikonespatel

Den ubestridelige fordel ved silikonetilbehøret er, at det ikke absorberer lugt og vil holde i en lang periode med intensiv brug (levetid op til fem år). Silikone tåler også høje temperaturer (op til 250 grader), det sker der ikke noget ved. En sådan spatel er sikker til alle typer belægninger, inklusive non-stick. Og mad vil ikke holde fast i processen med at bruge et køkkentilbehør. Spatelen tåler opvaskemaskine.

I dag findes der et stort antal forskellige silikonespatler. De adskiller sig i udseendet af arbejdsdelen og håndtaget. Der er også et stort udvalg af farvepalet, som giver dig mulighed for at vælge en spatel til ethvert interiør og stemning.

Nylonspatel

Nu kan du oftere og oftere finde nylonblade på udsalg. Faktisk er det det samme som silikone. Den største forskel er måske brugens varighed. For en nylonpagaj er det to år.

spatel kulinarisk
spatel kulinarisk

Sådant køkkentilbehør kommer med slots og ét stykke. De er alsidige i brug. Med dette tilbehør kan du vende madstykker, røre retter, fjerne kager og så videre.

Nylonspatel absorberer ikke lugte og tåler opvaskemaskine. Et indiskutabelt plus er også, at mad ikke klæber til sådant materiale. Og det gør madlavningsprocessen nemmere.

Keramiske klinger

Det eneste formål med keramiske spatler er at servere kager og andre retter til bordet. Det tjener som dekoration og nyttig inventar på samme tid. Disse klinger anbefales ikke til vask i opvaskemaskine. De absorberer ikke lugte, hvilket er et stort plus.

køkkenspatel
køkkenspatel

Keramiske spatler er nemme at bruge. findes ogsået tilstrækkeligt stort antal nuancer og mønstre på belægningen, hvilket letter udvælgelsesprocessen. Når alt kommer til alt, kan du have flere tematilbehør, der vil være passende til enhver fest. Du kan også vælge en alsidig designspatel til at bruge på dit serveringsbord til enhver lejlighed.

Hver af de foreslåede køkkenspadler ændrer ikke farven eller smagen af mad, selv under indflydelse af temperatur. Hvilken man skal bruge er op til dig. Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at træffe dit valg.

Anbefalede: