Brun juicer - sunde juicer hver dag

Indholdsfortegnelse:

Brun juicer - sunde juicer hver dag
Brun juicer - sunde juicer hver dag

Video: Brun juicer - sunde juicer hver dag

Video: Brun juicer - sunde juicer hver dag
Video: 7 продуктов, которые уменьшают невралгию 2024, Kan
Anonim

Hvad kan være mere gavnligt for kroppen end et glas friskpresset juice. I dag er et sådant produkt blevet mere overkommeligt takket være husholdningsapparater. Juiceren giver dig mulighed for at få en lækker, vitaminrig drink på blot et minut. Men ikke enhver teknik er i stand til at klare denne opgave perfekt. The Brown Juicer er markedsleder inden for husholdningsassistenter.

Brown Benefits

Denne producent har bevist sig selv og producerer pålidelige husholdningsapparater af høj kvalitet. Brown juice extractor er en kombination af moderne teknologier og nye designbeslutninger. Det er derfor, denne teknik er så populær blandt forbrugerne. Priserne for varer under varemærket "Brown" er ret demokratiske og fokuseret på den gennemsnitlige køber.

Juicer brun
Juicer brun

Udvalget af juicere fra denne producent er enormt. Sammen med den traditionelle, traditionelle teknik, producerer Brown også specielle enheder, der er designet til citrusfrugter, med dobbeltklemningsteknologi. Den brune juicer, hvis anmeldelser kun er positive, fås i tre farver: hvid, sort og sølv. Denne teknik passer harmonisk ind i ethvert interiør.

"Brown" J700 Multiquick 7

Udvalget af udstyr under mærket "Brown" er enormt, så det er ikke så let at træffe et valg. Den bedste mulighed er modellen Brown J700 Multiquick 7. Dette er en bekvem, pålidelig teknik, der udmærker sig ved et smukt og ergonomisk design. Denne model har mange åbenlyse fordele. For det første er det en bred mund til servering af frugt. Dette er meget praktisk, da du ikke behøver at finhakke det originale produkt. Trods den høje effekt (1000 W) har Brown juiceren et lavt støjniveau. Du kan også bemærke teknikkens gode stabilitet. Belastningerne, som hun oplever, er store, men juiceren står solidt på benene og bevæger sig ikke rundt om bordet.

Anmeldelser af brun juicer
Anmeldelser af brun juicer

Safttanken har en volumen på 1,25 liter, og til affald - 2 liter. Disse parametre er nok til at lave juice til hele familien. En anden fordel ved denne model er nem vedligeholdelse. Brown juiceren er meget nem at rengøre. Det er let at forstå og har ikke komplekse dele. Dette er et meget betydeligt plus i sådan en travl livsrytme, når hvert minut tæller. For dette mirakel af moderne husholdningsapparater skal du betale omkring 5.000 rubler. Beløbet er ikke lille, men du får en pålidelig og nyttig ven.

Citrusjuicer

Brown MPZ9 Juicer er let og kompakt. Dette er den perfekte mulighedfor elskere af juice fra citrusfrugter. Dens omkostninger varierer fra 2000 til 3500 rubler, afhængigt af salgsstedet. Let, den vejer kun 700 gram og den praktiske juicer har et attraktivt design. Den glatte overflade, bekvem service vil gøre tilberedningen af nærende juice enkel og overkommelig. De kompakte størrelser gør det muligt at placere dette udstyr i ethvert køkken. Fra en praktisk, kegleformet skål kan du nemt hælde den tilberedte juice i enhver beholder. Brown juicer, hvis brugsanvisning er meget enkel, har en effekt på 20 watt. Dens juicetank rummer en liter. En lav rotationshastighed på kun 59 rpm giver dig mulighed for at kontrollere pulpniveauet.

"Brown" J500

Kraftfuldt, pålideligt og praktisk udstyr bliver en uundværlig assistent ved tilberedning af lækre og sunde juicer. Brown J500 Juicer kan lave en liter juice på mindre end et minut. Dens effekt er 900 watt. Udstyret har en unik anti-drop teknologi. En praktisk tud af rustfrit stål forhindrer saften i at sprøjte, og det hele går i glasset.

Juicer brun instruktion
Juicer brun instruktion

Du kan lave et glas juice på 15 sekunder takket være det hurtige pres-system. Den brede mund til at fylde frugt og grøntsager gør det praktisk at bruge juiceren. Det er ikke nødvendigt at skære det originale produkt i små fragmenter. Juiceren har to hastigheder. Alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Udstyret er udstyret med et fire-trins sikkerhedssystem. Prisen på en juicer spænder fra7000 til 12000 rubler. Dette er en af de bedste muligheder at vælge imellem.

Anbefalede: