Elektrisk havetrimmer: anmeldelser, vurdering

Indholdsfortegnelse:

Elektrisk havetrimmer: anmeldelser, vurdering
Elektrisk havetrimmer: anmeldelser, vurdering

Video: Elektrisk havetrimmer: anmeldelser, vurdering

Video: Elektrisk havetrimmer: anmeldelser, vurdering
Video: Top 5 Hedge Trimmers in 2023 👌 2024, Kan
Anonim

Forårets ankomst for sommerboeren er præget af udseendet af grønt og tilgroning i landskabet. Efter en kort periode kan stedet forvandle sig fra et blomstrende blomsterbed til en forsømt jungle. For at undgå dette skal græsset klippes regelmæssigt.

God løsning

elektrisk havetrimmer
elektrisk havetrimmer

Der kan ikke benægtes, at en plæneklipper vil gøre et fremragende stykke arbejde, men den har en imponerende størrelse og høje omkostninger. En elektrisk havetrimmer kan være en alternativ løsning. Dette værktøj kaldes også en elektrisk le og har en lang stang med en motor fastgjort til den og en skæremekanisme.

Vælg efter motor

elektrisk havetrimmer
elektrisk havetrimmer

Elektrisk havetrimmer kan have en motor, hvis kraftnorm alt ikke overstiger 1,3 kW. Derfor, sammenlignet med benzin-modstykker, er dette udstyr det mest kraftfulde, men har mange fordele. Blandt dem skal let vægt, brugervenlighed og lydløshed fremhæves.

Trimmermulighed

havetrimmer elektrisk anmeldelser
havetrimmer elektrisk anmeldelser

En elektrisk havetrimmer, som det anbefales at læse anmeldelser af, bør primært vælges med hensyn til effekt. Du bør også være opmærksom på placeringen af den elektriske motor, som kan være placeret over eller under. Som et eksempel kan du overveje Ryobi RLT1038 3001241-modellen, som vil koste forbrugeren 5100 rubler. Motoreffekten af dette udstyr er 1 kW, og tykkelsen af fiskelinjen er 1,5 mm. Drivakslen er fleksibel og klippebredden svarer til 38 cm. Du kan også være interesseret i støjniveauet, som er 84,5 dB. Motoren i denne model er placeret på toppen, så den forbliver altid ren. Forbrugere hævder, at denne model kan bruges til at slå selv vådt græs.

Bedømmelse af bundmotortrim

hvordan man vælger en elektrisk havetrimmer
hvordan man vælger en elektrisk havetrimmer

Når du vælger en elektrisk havetrimmer, foretrækker du måske en med bundmotor. I nærværelse af et ikke særlig stort territorium på 3 acres er det bedre at købe netop sådant udstyr. I dette tilfælde vil effekten ikke overstige 400 W, dog kan modeller med højere effekt findes på udsalg. Dette udstyr giver dig mulighed for at klippeblødt græs i blomsterbede og bede.

Dette værktøj klarer sart arbejde, klipper græsset pænt selv mellem frøplanter og blomster. Dette skyldes det faktum, at en sådan trimmer har en lille diameter på linjerotation. Et eksempel på dette udstyr er Ryobi RLT6030 3002119-modellen, hvis pris er 3500 rubler. Kroppens hældningsvinkel kan ændres, hvis det ønskes, dette giver dig mulighed for at klippe græs selv på de mest utilgængelige steder, behandle kanten af plænen. Trimmerhåndtagene er ergonomiske for et behageligt greb. Udstyret har lav vægt, teleskopstang og løkke til ophængning. Det skal også bemærkes tilstedeværelsen af en automatisk spole, en ret stille operation samt muligheden for at fastgøre ledningen. Hjælpehåndtaget er let justerbart, og støtterullen kan flyttes langs vægge for at trimme kanter.

En god kombination af kvalitet og værdi

bedømmelse af elektrisk havetrimmer
bedømmelse af elektrisk havetrimmer

Et andet værktøj med en lavere motor er PATRIOT RT 380-modellen, som vil koste forbrugeren 1.500 rubler. Dette udstyr er helt sikkert, fordi producenten har leveret et beskyttelsesdæksel til den elektriske trimmer. En mindre kraftig 250W motor giver kvalitetsarbejde og er placeret i bunden af værktøjet. Det giver et minimum af vibrationer og garanterer bedre arbejde. Dette udstyr har dog andre fordele, som er evnen til bekvemt at styre trimmeren i enhver position, bekvem kontrol på grund af optimalbalancering samt ergonomisk design.

Anmeldelser om trimmere med forskellige stangformer

Elektrisk havetrimmer, ifølge købere, kan opføre sig anderledes under drift, dette udstyr har en stang med visse egenskaber. Hvis du for eksempel har udstyr med en lige stang foran dig, så indikerer dette høj effekt, holdbarhed og driftssikkerhed. Ifølge købere overføres drejningsmomentet i sådant udstyr til trimmerhovedet ved hjælp af en stålaksel. Dette indikerer, at forbindelsen har et højt niveau af holdbarhed og effektivitet.

Hvis du, i betragtning af vurderingen af elektriske havetrimmere, finder en model med en buet stang, vil dette indikere, at rotationen overføres til udstyret gennem et tyndt metalkabel. Forbrugere hævder, at denne metode til at overføre drejningsmoment ikke er så pålidelig. Det kan dog argumenteres for, at disse trimmermuligheder har mindre kraft og kan bruges på små områder med blødt græs.

Det lige stangudstyr er Harger WT02738-D elektriske havetrimmer og Ryobi RLT5027, hvoraf sidstnævnte koster 3200 rubler. Denne enhed har en støtterulle til klipning langs vægge. Udover at være lige er bommen også teleskopisk, så apparatet kan justeres til operatørens højde. Producenten leverede kroge til opvikling af kablet. Dette udstyr er fremragende til at slå ungt græs, men det ekstra håndtag vil give behageligt arbejde. Enhedens effekt er 0,5 kW, lydtrykniveauet når 81,4 dB.

Hvis du er interesseret i udstyr med en buet stang, kan du være opmærksom på Zubr ZTE-350-modellen, hvis pris er 2800 rubler. Enheden er let, så den kan bruges selv af ældre eller kvinder. Elmotoren er meget støjsvag, og rullen skal slås på jorden for at forny linjen. Hvis du stadig ikke ved, hvordan du vælger en elektrisk havetrimmer, kan du være opmærksom på Makita UR3501-modellen med en lige stang, hvis pris er 6200 rubler. Ved hjælp af dette udstyr vil det være muligt at fjerne græs selv under bænke og andre svært tilgængelige steder.

Anbefalede: