Kassettegardiner til plastikvinduer

Indholdsfortegnelse:

Kassettegardiner til plastikvinduer
Kassettegardiner til plastikvinduer

Video: Kassettegardiner til plastikvinduer

Video: Kassettegardiner til plastikvinduer
Video: No rods Sticky Velcro window curtains installation 2024, April
Anonim

Kassettegardiner er meget efterspurgte på grund af deres unikke design og nemme brug. Originale print og tegninger gør enheden til et universelt værktøj til at arrangere vinduesåbninger i ethvert interiør. Materialer af høj kvalitet gør det muligt at bruge persienner i dette format i et rum med enhver funktionalitet.

Karakteristisk

Kassettegardiner er vandret anbragte lameller, som er forbundet med en tyk fiskeline. Sådanne enheder er hovedsageligt lavet af plast af høj kvalitet, sjældnere af let træ. Lamellerne kan være brede - op til 2,5 cm og smalle - op til 1,5 cm. Deres antal afhænger af vinduesåbningens højde.

kassettegardiner i badeværelsets indre
kassettegardiner i badeværelsets indre

I en vis højde fra vindueskarmen er der fastgjort en gennemsigtig fiskeline, som vil kontrollere den korrekte placering af persiennerne i forhold til vinduet. Den øverste del af strukturen er præsenteret i form af en plastikboks, hvori der er en mekanisme til styring af lamellens funktion. På siden er der en dekorativ ledning, som mekanismen justeres med.

Installationprodukter er enkle. Den eneste advarsel er behovet for at bore en skråning for at fiksere kassetten. I overensstemmelse med typen af kassette, der er placeret i kontrolboksen, bestemmes antallet af muligheder for placeringen af lamellen. Standarden er repræsenteret ved følgende arrangement af strimler i forhold til vinduets plan: parallel, vinkelret, i enhver vinkel i forhold til glasset.

Fordele og ulemper

Lamellerne er teknisk udstyret med alle nødvendige funktioner. Men selv den mest gennemtænkte mekanisme har sine fordele og ulemper.

Fordele ved kassettegardiner Ulemper ved den præsenterede enhed
Nem kontrol af en mekanisme, der udfører mange funktioner Nogle gange er der behov for nicher til at skjule kassetteboksen
Omkostningerne er ikke for høje Det er ofte nødvendigt at lave persienner på bestilling i overensstemmelse med vinduets størrelse
Passer til enhver vinduesstørrelse og placering Enheden skal være tydeligt parallel med vinduesbunden
Optag lidt plads, og lad dig frit bruge vindueskarmen De ser ikke altid præsentable ud, derfor kræver de yderligere dekoration
Nem pleje Plast tiltrækker hurtigt støv og andre små smudspartikler
Skygg rummet fuldstændigt, og lad dig styre temperaturen i rummet materiale af dårlig kvalitet kan afgive en ubehagelig lugt, når det opvarmes af solen
Sorteret med mønstre, farve og design af lameller Afhængigt af designets unikke karakter stiger prisen også
mekanisme kassetteanordning
mekanisme kassetteanordning

Kassettegardiner er holdbare, kan bruges uden skader og tab af attraktivitet i mange år. De vil altid være et godt alternativ til enhver anden metode til at dekorere en vinduesåbning.

Persienner til plastikvinduer

Der er en klar stereotyp om, at persienner er en enhed, der kun kan bruges på kontorer og ikke-beboende lokaler. Faktisk er kassettedesign en universel mulighed for at dekorere plastikvinduer i et rum med enhver funktionalitet.

praktisk brug af persienner
praktisk brug af persienner

Kassettegardiner til plastvinduer har følgende funktioner:

  • Kassetten, der skjuler persiennernes kontrolmekanisme, smelter sammen med strukturen af vinduesåbningen.
  • På grund af plastvinduets optimale design er lamellerne tæt på glasset.
  • Da kassettegardiner og et plastvindue ofte er lavet af samme materiale, er det muligt at vælge produkter, der er identiske i farve og design.

Den unikke lukkemekanisme giver fuld adgang til vinduet, så du kan skabe en symbiose for indretning og vindueåbning.

Horizontale strukturer

Den mest almindelige mulighed er horisontale persienner. De betragtes som klassikere inden for vinduesindretning. Norm alt bestemmes valget af denne type persienner af følgende faktorer:

  • Godt arrangement af lameller, der gør det nemt at justere lyset.
  • En kontrolmekanisme, der ikke svigter i lang tid.
  • Lamellerne er lavet af letmetal, stof, træ, plastik.
  • På grund af lamellernes retning kan den monteres på en skrå overflade.

Andre funktioner ved denne type enhed er udelukkende bestemt af designkriterier.

Original persienner

Kassettegardiner laves ofte på bestilling. Det unikke ved arbejdet bestemmes ikke kun af parametrenes egenskaber, men også af designkrav. I øjeblikket er trælameller særligt populære. Produkter med metalskinner bliver relevante.

designer kassettegardiner
designer kassettegardiner

I interiøret kan der bruges armaturer, på hvis lameller er afbildet en tegning om et bestemt emne. Selv plastikmuligheder kræver nogle gange speciel fremstilling, når det er nødvendigt at vælge en speciel nuance eller farve. Yderligere materialer kan bruges til at dekorere kæden og kassetten: metal, glas, dekorative sten.

Persienner i interiøret

Det plejede at være, at kassettegardiner på vinduer kun skulle installeres i ikke-beboelseslokaler, såsom et kontor,korridor, badeværelse, skole, lager, hospital. Men designere har fundament alt ændret denne idé om persienner.

Nu bruges de til at dekorere vinduer i enhver boligindretning. Persienner kombineres ofte med gardiner og gardiner, de er rent æstetiske. Hvis persiennerne helt kan fjernes fra visningen, forklædt dem som en vinduesramme, forbliver gardinerne det eneste element i vinduesindretningen.

kontrol af belysningsgraden med persienner
kontrol af belysningsgraden med persienner

Kassettegardiner, hvoraf billeder er præsenteret i dette materiale, er i perfekt harmoni med enhver rumindretning. Det vigtigste er at vælge design, farve, form og materiale til fremstilling af lameller. Selv en kassette kan være en tilføjelse til interiøret, hvis den passer til dens stil.

For vinduer placeret i badeværelser eller korridorer er persienner den eneste optimale mulighed. Ideelt set passer disse designs ind i det indre af lofter, balkoner, loggiaer og andre bryggers.

Anbefalede: