Værelse til en 12-årig pige. Indretning af et værelse til en teenagepige

Indholdsfortegnelse:

Værelse til en 12-årig pige. Indretning af et værelse til en teenagepige
Værelse til en 12-årig pige. Indretning af et værelse til en teenagepige

Video: Værelse til en 12-årig pige. Indretning af et værelse til en teenagepige

Video: Værelse til en 12-årig pige. Indretning af et værelse til en teenagepige
Video: TWEEN BEDROOM MAKEUP/ my 12 year old daughter is getting a full bedroom make over 😍 2024, April
Anonim

Børn vokser overraskende hurtigt og med dem deres hobbyer og præferencer. Et lille hyggeligt værelse med dukker og bamser egner sig ikke længere til en teenagepige. Et værelse til en 12-årig pige skal opfylde hendes krav og smag, blive hendes fæstning og personlige rum.

Sørg for at spørge din datter om hendes præferencer, før du begynder at renovere et værelse beregnet til en teenager. Når problemet med interiøret er løst, skal du tænke på, hvilke møbler du skal købe: det skal ikke kun være smukt, men også multifunktionelt og sikkert for sundheden, harmonisk passe ind i rummets design.

Plads til en pige på 12 år
Plads til en pige på 12 år

Lad os i denne artikel overveje, hvad interiøret i værelser til piger på 12 år kan være. Måske vil disse designløsninger blive et eksempel og inspiration for dig til at skabe det perfekte hjørne til din datter.

Vægge

Børneværelse til en pige på 12 år vil se meget mere behageligt ud, hvis væggene er i lyse farver. Delikate nuancer vil giverumfølelse af sollys og rummelighed.

Tapet kan være hvad som helst: struktureret, almindeligt, med et mønster. Et værelse til en teenagepige på 12 år vil se ret interessant ud, hvis du afgrænser rummet ved hjælp af farve. For eksempel i et rekreativt område kan du bruge toner som beige, lys pink, lyseblå. Vægge af grønlige nuancer vil se perfekte ud i arbejdsområdet. Men hjørnet, hvor barnet vil tilbringe fritid eller møde venner, kan gøres usædvanligt og interessant ved at dekorere med lyse regnbuefarver eller bruge dekorative klistermærker og alle slags stencils.

Børneværelse til en pige på 12 år
Børneværelse til en pige på 12 år

Zoneinddeling

Ved hjælp af farven på tapetet kan du lave en interessant zoneinddeling af rummet. Et værelse til en pige på 12 år har brug for en sådan opdeling i sektioner som:

  • Et sted at studere.
  • Soveplads.
  • Closet.
  • Zone, der skal ryddes op.
  • Et sted at møde venner eller have det sjovt.
Plads til en teenagepige på 12 år
Plads til en teenagepige på 12 år

Ved at fremhæve zonerne på pigeværelset på denne måde, vil du skabe en hyggelig atmosfære for hver type aktivitet uden at ødelægge rummets overordnede stil. Det er nemt at skelne: det vigtigste er at vælge de rigtige tapetnuancer til hvert område af rummet.

Belysning

Ud over naturlig belysning skal pigens soveværelse også organisere kunstigt lys korrekt. For at beskytte barnets syn er det bedst at placerelyskilde over skrivebordet, over sengen og nær spejlene.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger møbler

Når du vælger møbler i et værelse som et værelse til en pige på 12 år, bør du være særlig opmærksom på dets funktionalitet. For en teenager i denne alder er møbler bare et sted, hvor du kan lægge dine ejendele eller tøj væk.

Møbler skal ligesom vægge have lyse farver. Takket være denne farve vil den ikke skille sig for meget ud og skabe en følelse af rod.

Udover dette skal møblerne være sikre, og selvom et barn allerede er gammelt nok i 12-årsalderen, er det stadig et barn. Det er bedre at købe holdbare og stabile møbler, der kan modstå børns pranks. Hvis rummet er lille, skal du være opmærksom på, at hjørnerne af skabe, stativer, hylder ikke er for skarpe, dette kan være fyldt med skader.

Værelsesdesign til en pige på 12 år
Værelsesdesign til en pige på 12 år

Vælg møbler, der er mobile, multifunktionelle og modulopbyggede, så du om nødvendigt nemt kan trække det ud af rummet eller omarrangere det.

Værelsesindretning til piger på 12 år
Værelsesindretning til piger på 12 år

En sammenfoldelig sofa vil fylde meget mindre end en seng. Men når du vælger, er det værd at overveje, at det skal være af høj kvalitet og behageligt, fordi rygsøjlen på et barn på 12 år endnu ikke er fuldt dannet.

Ryd ikke et lille rum med møbler, plads er meget vigtig for et barn. Afvis overordnede skabe; til ting vil hylder eller et lille skab være nok. I stedet for en flok stole på pigeværelsetdet ville være passende at bruge specielle flerfarvede bløde puder.

gør-det-selv værelsesdekorationer

Ungdomstiden er ret svær, især for piger. Nogle gange er det svært for et barn at finde et fælles sprog med folk omkring ham, så designet af et værelse til en pige på 12 år bør designes på en sådan måde, at barnet føler tryghed, komfort og hygge på sit værelse.

Flotte værelser til piger på 12 år
Flotte værelser til piger på 12 år

Du kan dekorere rummet med pigens håndværk. Det kan være tegninger, smukt indrammet i rammer, broderi, dekorative genstande. Lad datteren selv vælge, hvad hun bedst kan lide, og hvad hun efter hendes mening gjorde bedst. Sådanne ting vil give en teenager tillid til sig selv og sine evner.

Dekorative dekorationer

Vinylklistermærker, som er bredt tilgængelige på markedet i dag, vil også være en god løsning til at dekorere et værelse. Deres sortiment er enormt, og det vil ikke være svært at finde en passende til interiøret.

Design på pigeværelset 12 år gammel
Design på pigeværelset 12 år gammel

Indrammede billeder, pyntepuder, blomster - lad din datter vælge det, hun bedst kan lide, hun bestemmer stedet. Du skal bare gøre alt efter hendes ønske og styre processen med at forvandle rummet til et hyggeligt hjørne for pigen.

Smukke værelser til piger på 12 år: parisisk og moderne stil

Det er ganske enkelt at designe et værelse i stil med "Paris". For at gøre dette skal du følge nogle interessante designideer:

  • Først og fremmest - væggene: de skal være lettetoner med en række piktografiske tegninger, som viser de mest berømte seværdigheder i Paris.
  • Møbler, ligesom tapet, skal være lette. Sæt en række farverige klistermærker med citater og sætninger på fransk på facaderne.
  • Arranger alle slags figurer på hylderne, der skaber smagen af Frankrig: et lille Eiffeltårn, flasker med fransk parfume, fotografier, der afbilder landskaber og gader i Paris, eller andre mellemstore tematiske småting.
  • Hæng et vintage ur på væggen.

I et lyst rum i stil med "Paris", bør hot pink og sorte farver flettes sammen. Det kan være pyntepuder, mapper til opbevaring af diverse dokumenter og sedler, der ligger pigens hjerte.

Sådan indretter du et værelse til en pige på 12 år
Sådan indretter du et værelse til en pige på 12 år

Værelse i moderne stil foreslår multifunktionalitet med maksimal komfort i et moderne interiør. Den vigtigste opgave, du står over for, er at skabe en hyggelig atmosfære, hvor dit barn kan studere og slappe af.

Tingene i rummet skal være på et minimum, mere plads og lys. Lyse farver i tilbehør og indretninger (malerier, fotografier, puder, figurer) vil give rummet en særlig komfort. Selve rummet holdes bedst i følgende farver: sand, perle, beige, blød brun, grå.

Når du indretter et værelse til en teenager, så glem ikke at lytte til barnets ønsker. Det skal være hendes eget hjørne, svarende til hendes indre opfattelse af miljøet.

Anbefalede: