En blomst med en rød blomst er et symbol på vital energi

Indholdsfortegnelse:

En blomst med en rød blomst er et symbol på vital energi
En blomst med en rød blomst er et symbol på vital energi

Video: En blomst med en rød blomst er et symbol på vital energi

Video: En blomst med en rød blomst er et symbol på vital energi
Video: 14 февраля нарисуйте эту цифру на руке. Что ожидать от этого дня 2024, April
Anonim

Mange amatørgartnere foretrækker at dekorere deres hjem med potteplanter med livlige farver. De skaber ikke kun en positiv stemning i rummet, men komplementerer og dekorerer også interiøret stilfuldt. En blomst med en rød blomst er især populær blandt fans af Feng Shui-retningen. Den siger, at i østen er den røde nuance et symbol på vitalitet og materielt velvære.

blomst med rød blomst
blomst med rød blomst

Hvis du beslutter dig for at diversificere din samling af indendørs planter og købe en blomst med en rød blomst, så tag et nærmere kig på interiøret. Sådanne repræsentanter for floraen vil føle sig godt tilpas i et værelse dekoreret i varme farver. De går godt med creme, pink, beige, brune, dybe gule nuancer. Hvis rummet ikke er overmættet med genstande, vil en plante med en rød blomst passe perfekt ind i et klassisk sort og hvidt interiør. Det er bogstaveligt t alt lavet til landlige omgivelser.

Men hvilke kulturer er ideelle til en bylejlighed? Hvordan laver man ikke en fejl og vælger den blomst, der vil bringe glæde?

De mest almindelige planter

Begonia

Dette er det mesten populær blomst med en rød blomst, som tiltrækker dyrkere ikke kun med en behagelig farve, men også med uhøjtidelig pleje. Begonia er kendt for sine mange varianter og overflod af mange smukt formede blomsterstande. De blev brugt til at dekorere rummet for at skabe en romantisk stil og stemning.

Hibiscus

Til indendørs dyrkning bruges primært kinesisk hibiscus eller kinesisk rose. Tidligere var det utilgængeligt for en simpel lægmand, men takket være kunstig reproduktion og uhøjtidelighed af planten er den kinesiske rose blevet udbredt. Denne indendørs blomst med røde blomster kan nå en højde på to meter med god pleje.

rød blomsterplante
rød blomsterplante

Abutilon eller indendørs ahorn

Uhøjtidelig plante, der blomstrer i hele den varme periode, og nogle gange hele året rundt. Det kaldes ahorn på grund af bladene: de er udskåret, yndefulde og frodige. Lyse blomster ligner lanterner på aflange ben.

Azalea

Dette er den mest lunefulde, krævende og krævende skønhed. Du kan fare vild i blomsterstandens nuancer, men rødt tiltrækker ikke kun, men fascinerer.

Decembrist

Dette er en blomst kendt af mange siden barndommen med en rød blomst, som begynder at glæde sig over sine blomsterstande i den kolde periode. Men der er nogle finesser i pleje af det, som planten ikke vil skuffe dig.

Miltonia

Trendy stueplante tilhører orkideer. Udadtil ligner det stedmoderblomster, men en lys farve. Dette er dit virkelige højdepunktgrønne hjørne. Den vil glæde dig med lyse blomster med en diameter på næsten ti centimeter og en sødlig aroma.

indendørs blomst med røde blomster
indendørs blomst med røde blomster

Acalypha

Denne plante vil gøre din vindueskarm original og usædvanlig. Dens blomster ligner birkekatter - den samme fluffige og lange, vidunderlige rødlige eller lyse lyserøde farve. Blomstringsperioden er lang, nogle gange tager den hele året.

Anbefalede: