Hvordan designer man et værelse til en teenager?

Hvordan designer man et værelse til en teenager?
Hvordan designer man et værelse til en teenager?

Video: Hvordan designer man et værelse til en teenager?

Video: Hvordan designer man et værelse til en teenager?
Video: GIRLS BEDROOM MINI MAKEOVER! | TWEEN GIRLS BEDROOM IDEAS 2024, Marts
Anonim

Design af et værelse til en teenager… Ved første øjekast er det en simpel opgave, hvis man ikke direkte tager hensyn til barnets interesser. Ofte dekorerer forældre fuldstændigt interiøret på egen hånd, baseret på deres egne præferencer, og eventuelle ønsker fra ejeren af rummet afvises og ikke engang overvejes. Resultatet er enten for "voksent" eller "barnligt" akavet værelse, og trods alt har en teenager sin egen mening, på trods af at han ikke betaler for reparationer.

teenager værelse interiør
teenager værelse interiør

Så først og fremmest husker vi os selv i denne alder. Kunne du lide det indre af dit værelse? Kunne du tænke dig at gøre det mere moderne? Dette er den første nuance - det indre af et værelse til en teenager skal svare til tiden.

Glem ikke barnets hobbyer og tag hensyn til dets ønsker. For eksempel, hvis han vil hænge et billede af sit idol på den halve væg, hvorfor så ikke tilføje det? Eller måske er der en passion for astronomi eller anden videnskab? Hvorfor ikke bruge det i interiøret? Hvad siger du om neonlys? Vi er sikre på, at du vil påpege det upraktiske i detteløsninger. Men tænker teenagere på det praktiske?

teenageværelses interiør
teenageværelses interiør

I de fleste tilfælde indeholder det indre af et værelse til en teenager ret lyse farver. Denne tilgang kan bruges, men sørg for at se på kombinationen af udvalgte nuancer på farvehjulet. Alligevel skal selv et meget lyst rum se attraktivt ud og ikke som et cirkus. Derudover trætter det overbelastede interiør øjnene, og teenagere sidder som bekendt ofte længe ved computeren.

Vær opmærksom på alle detaljer, for interiøret i værelser til teenagere er omhyggeligt gennemtænkte designløsninger. Selv en bordlampe er måske ikke et klassisk look, men et origin alt. Selvfølgelig skal stilen være harmonisk, uanset hvilken retning den vælges.

Glem ikke dit skrivebord og din computerstol. Disse to interiørdetaljer bør vælges på en sådan måde, at teenageren er tryg ved at bruge tiden bag dem. I dette tilfælde tages der ikke kun hensyn til den æstetiske, men også den praktiske side.

teenageværelses interiør
teenageværelses interiør

Særlig opmærksomhed fortjener en teenagers seng. Hvis området tillader det, så kan du vælge en dobbeltseng. Men i lyset af nutidens realiteter skal interiøret til et teenagerværelse skabes under trange levevilkår. Men møbelfabrikkerne har udvidet udvalget af foldsofaer og modulsystemer så meget, at der ikke bliver problemer. Du behøver kun tålmodighed under søgningen, for ikke kun du er involveret i valget,men også en teenager.

Den sidste ting, der er værd at bemærke, er, at det indre af et værelse til en teenager omfatter flere zoner - et legerum, et soveværelse, et studieværelse, en stue. Alt dette er taget i betragtning, fordi barnet accepterer venner på sit værelse, hvilket betyder, at der skal være nok ledig plads og møbler til at rumme dem. Der skal også være plads nok på skrivebordet til at lægge lærebøger og notesbøger ud. Og selvfølgelig er placeringen af soveområdet valgt på en sådan måde, at barnets søvn er fuld og sund. Som du kan se, er det indre af et værelse til en teenager valgt under hensyntagen til barnets præferencer og de voksnes praktiske muligheder.

Anbefalede: