Udstyr til kultivator "Krot"

Indholdsfortegnelse:

Udstyr til kultivator "Krot"
Udstyr til kultivator "Krot"

Video: Udstyr til kultivator "Krot"

Video: Udstyr til kultivator
Video: Обработка почвы культиватором Salford. Технология Verti-Till. 2024, Kan
Anonim

Muldvarpekultivatorer af Krot-serien er blevet produceret i vores land i meget lang tid (siden 1983) og har formået at bevise sig fra den bedste side. Denne vidunderlige teknik er med succes blevet brugt til jordbearbejdning af sommerboere og landmænd i mere end tre årtier. Der er mange værktøjer, der passer til Krot motorkultivatoren. Ved hjælp af denne teknik i haven eller i marken kan du udføre en række forskellige opgaver.

kultivator muldvarp
kultivator muldvarp

Designfunktioner

Fræseren er udstyret med en totakts encylindret motor med en kapacitet på 2,6 liter. med. Ifølge producenten kan denne teknik bruges på enhver jord. Men ifølge mange sommerboere er motorkraft ikke nok til at behandle lerjord. Kultivatoren pløjer tung jord til en utilstrækkelig dybde (kun 150 mm med de foreskrevne 250 mm). I denne forbindelse har producenten udviklet adskillige modifikationer udstyret med kraftigere motorer, for det meste importerede.

Krot motorkultivator leveres med fire fræsere. Ved pløjning sker der indfangninglandstrimler med en bredde på 600 mm, hvilket gør, at du kan arbejde ret hurtigt med god kvalitet. Hvis det ønskes, kan kultivatoren også bruges med seks fræsere. Han kan dog ikke arbejde med otte. I dette tilfælde kan masser af udstyr simpelthen ikke modstå håndtaget. Derudover øges belastningen på gearkassen og motoren meget, hvilket kan føre til, at de går i stykker.

motorkultivator mole mk
motorkultivator mole mk

Bearbejdning med fræsere og plov

Plovning med dette udstyr kan udføres på to måder. Fræsere til Krot motorkultivator under drift fungerer samtidig som dens bevægelser. Det er ret praktisk at dyrke jorden med deres hjælp, og de fleste sommerboere foretrækker denne særlige metode. Dog kan fræserne, hvis det ønskes, udskiftes med hjul, og der kan fastgøres en plov til kultivatoren. I dette tilfælde er det installeret i stedet for skæret. For at udføre en bedre pløjning rådes erfarne gartnere til først at gå på jorden med en kultivator og løsne det øverste lag til en dybde på 10 cm. I dette tilfælde vil udstyret ikke grave ned i jorden på grund af sværhedsgraden af gearkassen.

motorkultivator muldvarp reservedele
motorkultivator muldvarp reservedele

Polyolniks til molekultivatoren

Ved hjælp af denne vidunderlige teknik kan du ikke kun pløje jorden, men også luge f.eks. kartofler. Producenten har sørget for muligheden for at bruge specielle ukrudtsmaskiner som vedhæftning til "Muldvarpen". Disse værktøjer er L-formet. Med Muldvarpen kan enorme områder luges i løbet af få timer.

Hvad kan du ellers gørebruge?

Motorkultivator "Krot-MK" kan blandt andet også bruges til bakkekartofler. For at gøre dette er der i stedet for skæret forbundet en speciel bakke. Det kan være almindeligt udstyr, men det er bedst at bruge disk. Sådanne hillere rejser godt selv våd jord. Og for en kultivator med en ret svag motor, som er "Muldvarpen", vil de være den perfekte mulighed. Det er også muligt at installere en masseproduceret plæneklipper. Nogle sommerbeboere bruger Muldvarpen til at transportere varer (den maksim alt tilladte vægt er 200 kg). Samtidig er en TM-200 trolley fastgjort til den. Også ved hjælp af denne motorkultivator er det muligt at vande (MNU-2 pumpeenheden bruges).

Muldvarpekultivatoren (som i øvrigt er ret nem at få reservedele til, i modsætning til importeret udstyr) er således et ret praktisk og multifunktionelt design. I betragtning af at dette udstyr ikke er for dyrt, er det bestemt værd at købe det til dit sommerhus. Især hvis jorden på den ikke er for tung.

Anbefalede: