De bedste garagelåse

De bedste garagelåse
De bedste garagelåse

Video: De bedste garagelåse

Video: De bedste garagelåse
Video: De Bedste 2024, Kan
Anonim

Garagelåse i dag adskiller sig ikke fra dørlåse. Det eneste vigtige her er, at når du vælger dem, foretrækkes store mekanismer med en tung krop og en tyk tværstang, da der er en opfattelse af, at en sådan mekanisme er sværere at åbne. Sandt nok kan en sådan logik ikke kaldes korrekt. Faktisk giver det ikke mening at betale for meget for nogle dekorative genstande, der slet ikke er nødvendige, da de ikke har nogen funktionel værdi.

garagelåse
garagelåse

Lad os tage et kig på forskellige garagelåse og deres fordele og ulemper.

Skruelåse

De var meget populære i sovjettiden. Faktisk er der kun ringe reel fordel ved dem, da en sådan lås kan åbnes på kort tid. Men til garageporte kan de være nyttige, da de er i stand til at trække vingerne på buede porte godt og justere dem lidt.

Installationen af en sådan mekanisme kan værelavet kun ved svejsning.

Hængelåse garagelåse

De er meget populære i dag, fordi de er ret nemme at installere. Så de bæres på metalører, som kan være lavet af en rund stang eller jernplader.

En sådan anordning til at låse døren er ikke særlig pålidelig, da den kan åbnes med en almindelig hammer eller koben. Derfor anbefales det at købe garagelåse med en sag udskåret fra en metalplade, da det er næsten umuligt at knække sådanne mekanismer.

Garage låse
Garage låse

Krabber

De er mekanismer med ører skjult inde i kabinettet, hvor der også er en tyk metalstift. Selve ideen med denne lås er god, men faktum er, at den er lavet af skøre legeringer, så den let kan brydes med et kraftigt slag. Det anbefales at bruge en sådan lås som et ekstra element til andre låseanordninger. Du kan installere mekanismen ved at svejse.

Interne garagelåse

1. Fælglåse

De er ret svære at knække, fordi boltene er i den maksimale afstand fra metalpladen. Denne mekanisme er installeret med en boremaskine, svejsning bruges ikke i dette tilfælde.

2. Indstikslåse

De har to ekstra bolte, som giver dem høj modstandsdygtighed over for brud, desuden har de en ret lille nøgle og ingen håndtag. Mekanismen monteres ved hjælp af en kværn.

elektromagnetisk lås
elektromagnetisk lås

Elektromagnetisk lås

Den består af en elektromagnet og en metalstang, som er placeret på hver sin side. Låsen er ret enkel i designet, den har ingen bevægelige dele, den kan tilsluttes en elektronisk lås. Det er ret svært at hacke sådan en struktur.

Det skal bemærkes, at låsen i garagen kan monteres enten på porten eller på porten. Da portbladene er ret tunge, skal låsen være stærk, den skal have metalkasse, kraftige tværstænger og befæstelser til døren.

Derfor må garagelåse kun vælges med øget pålidelighed. De er dog ret dyre, så det anbefales at installere flere budgetlåse: faktura, to stiklås og en god hængelås.

Anbefalede: