Hvordan vælger jeg et bord til bærbare computere?

Hvordan vælger jeg et bord til bærbare computere?
Hvordan vælger jeg et bord til bærbare computere?

Video: Hvordan vælger jeg et bord til bærbare computere?

Video: Hvordan vælger jeg et bord til bærbare computere?
Video: Hvordan vælger man den rette bærbare computer? Elgiganten forklarer 2024, April
Anonim

Nu mister personlige computere gradvist popularitet. For en almindelig bruger, der kun har brug for internetadgang, et par kontorprogrammer og spil, nytter det ikke noget at købe en superstærk stationær maskine. Desuden konkurrerer tablets i stigende grad med bærbare computere. Desuden kan du oftere og oftere på markedet finde et forslag til en samlet løsning - "to i en". Med bærbare computere, der hurtigt bliver billigere, kan du ikke kun rejse komfortabelt. De giver også brugervenlighed

bærbar skrivebord
bærbar skrivebord

især for dem, hvis aktiviteter er relateret til almindelige kontordokumenter. Men at have sådan en bærbar computer på skødet eller endda på en pude er trættende. Derfor bør du overveje at købe et dedikeret bærbart skrivebord.

Dette tilbehør kan ikke kun være nyttigt derhjemme. Fordelen ved bærbare enheder er trods alt, at alle dokumenter og nødvendige filer altid er ved hånden. Derfor, hvis arbejdet er forbundet med konstant adgang til en computer, vil der helt sikkert være plads til et bærbart bord på kontoret, salgsgulvet,salon, ved reklameskranken eller receptionen. Hvad skal man overveje, når man vælger? Udvalget af både stationære og virtuelle butikker er trods alt så bredt, at du bliver nødt til at analysere snesevis af tilbud og modeller.

Så et bærbart skrivebord skal først og fremmest være stabilt. Dette er vigtigt, især hvis du for det meste bruger din bærbare computer stående. Det er ønskeligt, at det har stop og en skridsikker overflade.

bord til bærbar
bord til bærbar

Vi ved alle, at bærbare computere ofte tabes ved et uheld, og reparationer eller udskiftninger kan være meget dyre. Derudover er et bord til bærbare computere på hjul praktisk. Takket være dem vil det være muligt at flytte det til ethvert punkt i rummet uden at beskadige parketten og uden at løfte vægte. Hjul skal være med bremser (mindst én). Under norm alt pres eller fra skødesløse bevægelser, der opstår under arbejdet, kan laptopbordet bevæge sig, og det vil kun være irriterende.

Det næste vigtige punkt vil være justerbar højde. Ideelt set, hvis bordet til en bærbar computer vil have flere grader af at løfte arbejdsfladen. Og det er meget godt, hvis der er mindst et eller to hældningsniveauer. Når alt kommer til alt, skal man huske på, at på bærbare computere, selv derhjemme, kan vi arbejde i en række forskellige positioner og forhold. Vi kan se film eller læse mail, mens vi ligger i sengen eller sidder i en stol. Stole, puffer, bænke, sofaer kan også have forskellige højder. Universal borde til bærbare computere, hvoraf billeder kan ses her, kan bruges af både børn og voksne. Mestkomfortable modeller, højden kan justeres fra 65 til 110 centimeter. Derudover er det godt, hvis sådan en tabel er mulig

bærbare borde foto
bærbare borde foto

skub til sengen og installer på begge sider - højre eller venstre. Ikke alle modeller har denne funktion. Og bordpladens hældning og brugervenlighed vil afhænge af det.

Vær også opmærksom på bredden på arbejdsfladen, på om der er plads til at fastgøre kablet, på om der er skuffer til småt tilbehør - for eksempel hukommelseskort eller flashdrev. En bredde på mere end 60-65 centimeter vil være praktisk. Der bør være et frit felt til musen, hvis du ikke kan lide kun at bruge touch navigation. Materialet er af sekundær betydning, men oftest er et bærbart bord lavet af træ i kombination med metalelementer (ben, regulatorer).

Anbefalede: