Start-stop-knap i etuiet. Hvordan forbinder man?

Indholdsfortegnelse:

Start-stop-knap i etuiet. Hvordan forbinder man?
Start-stop-knap i etuiet. Hvordan forbinder man?

Video: Start-stop-knap i etuiet. Hvordan forbinder man?

Video: Start-stop-knap i etuiet. Hvordan forbinder man?
Video: MOTOROLA VERVE BUDS 100 - TWS ГАРНИТУРА / ПОЛНЫЙ ОБЗОР 2024, Kan
Anonim

Start-stop kontrolknapper er ret almindelige i produktionen. Disse enheder bruges til at starte maskiner. Før du tilslutter modellen, er det vigtigt at kende kontakttypen. Der er kontakt- og trådløse modifikationer. Derudover spiller den controller, der bruges under installationen, en rolle. For at forstå dette problem skal du først og fremmest overveje standardafbryderens ledningsdiagram.

start stop knap
start stop knap

Forbindelsesdiagram

Standard start-stop knap tilslutningsskema involverer brugen af en lukkekontaktor. Udløsere vælges med en ledningsevne på 4,5 cm Nogle eksperter installerer enheder direkte gennem relæet. Kun kablede modifikationer er egnede til dette. Hvis du arrangerer enheder med en komparator, bruges udløseren med isolatorer. De første ledninger fra kontakten lukker på relæviklingen. Kontaktoren er forbundet direkte til transceiveren.

stop startknapper
stop startknapper

Anmeldelse af QF1-kontakter

Starteren er forbundet via "start-stop"-knappen ved hjælp af et relæ. Hvis vi betragter et kredsløb med en kablet controller, bruges tyristoren til tofaser. Direkte er kondensatoren påkrævet til 4 pF. Eksperter siger, at regulatorer kan bruges til to og tre udgange. Men i dette tilfælde afhænger meget af typen af ensretter. I standardmaskiner er den installeret med en positiv ladning.

Den har en modstand på mindst 50 ohm. Det er også vigtigt at bemærke, at den har en lukkeplade. I en sådan situation er de første kontakter fra kontakten forbundet til relæet. I dette tilfælde lukker regulatoren i første fase. Det er vigtigt at sikre, at kredsløbet er jordet, før du tester modstand. Det anbefales også at fortilslutte en isolator. Den anden kontakt fra kontakten er forbundet til ekspanderen. En stabilisator til forbindelse kræver en bølgetype.

Krets med ikke-vendende starter

Ikke-vendende startere er set meget på det seneste. Start-stop-knapperne kan tilsluttes direkte gennem relæet. I dette tilfælde bruges triggere ikke. Det skal også bemærkes, at indstillingen af kontakten kan foretages gennem en komparator. I en sådan situation vil det være muligt at installere en regulator. Derudover er der installeret en stabilisator.

Eksperter siger, at konverteren er brugt i tovejstypen. Tilslutningen af den første kontakt udføres i den første fase. Det skal også bemærkes, at kondensatorerne i kredsløbet er af den kapacitive type. I dette tilfælde har stabilisatoren brug for en enkeltpolet type. Hvis vi betragter to-kanals konvertere, så bruges kun kontaktudvidelser til dem. Kontakterne i dette tilfælde er lukket med en foring. Førstkontakter leveres i anden fase.

kontrolknapper start stop
kontrolknapper start stop

Anvendelse af reverserende startere

Tilslutning af start-stop-knappen gennem reverserende startere udføres med og uden omformere. Hvis vi overvejer den første mulighed, bruges kondensatorer med halvlederisolatorer. Selve viklingen bruges ved 15 V. Modstandsindikatoren på den skal være mindst 30 ohm

Komparatoren for kontakten bruges til to udgange. Den første kontakt lukker på den første fase. I dette tilfælde skal stabilisatoren være i åben tilstand. Nogle modifikationer sælges med filtre. Det er også værd at bemærke, at der er kontaktorer med unijunction modstande.

hvordan man tilslutter start stop knap
hvordan man tilslutter start stop knap

Instruktion for begyndere i PML-1100-serien

Hvordan tilsluttes start-stop-knappen? Dette er ret nemt at gøre gennem en kan altyristor. Konvertere til enheden er valgt til to filtre. Modstandsindikatoren er i gennemsnit 55 ohm. Dinistorer må bruge tovejstype.

Specialister siger, at det er vigtigt at rense kontaktorerne grundigt. Derudover er det værd at bemærke, at lederne skal være godt isolerede. Den første kontakt lukker på den anden fase. Kredsløbets ledningsevne er i gennemsnit 4,5 cm. Expanderen bruges ved installation af en bredbåndstype.

tilslutning af start stop knapper
tilslutning af start stop knapper

Tilslutning af en modulær starter

Forbind kun til modulære starterekablet start-stop knap. I dette tilfælde bruges konvertere ofte med adaptere. Den første kontakt fra kontakten lukker på den første fase. Selve isolatoren monteres sidst. Tyristoren bruges sammen med en ensretter. Men i dette tilfælde afhænger meget af controlleren. Hvis vi betragter modeller til tre udgange, har de to dinistorer. Den første kontakt fra kontakten lukker på anden fase. Stabilisatoren er installeret med et filter for enden.

Åben type startere

"start-stop"-knappen i kabinettet er forbundet til en åben-type starter med en kablet trigger. Transceiveren bruges med en eller flere ekspandere. Ved tilslutning af konverteren kontrolleres modstanden, da kondensatoren muligvis ikke kan modstå den aktuelle belastning.

Denne parameter har et gennemsnit på 33 ohm. Hvis du installerer en switch med en tre-benet controller, bruges transceiveren som en flerkanalstype. Dens ledningsevne skal være cirka 4,5 cm. Derudover er det vigtigt at bemærke, at den anden kontakt fra kontakten lukker i den første fase. Eksperter siger, at lederen på pladen skal omhyggeligt fastspændes. Isolatoren er installeret bag ekspanderen. Hvis du lodder en pass-through-transceiver, bruges to filtre til kredsløbet.

Tilslutning af lukkede startere

Start-stop-knappen for disse startere installeres direkte gennem relæet. Transistorer til dette formål er valgt med lav ledningsevne. Testet før tilslutning af komponenterudgangsimpedans. Den specificerede parameter i kredsløbet bør ikke overstige 45 ohm. Ved høje overbelastninger anbefales det at skifte filter. Det er også værd at bemærke, at der kan observeres problemer på grund af transistorens lave ledningsevne. Den første kontakt fra kontakten lukker på den første fase. Stabilisatoren til kredsløbet bruges kun enpolet type. Tærskeloverbelastningsindikatoren for den præsenterede komponent er mindst 5 A.

Tilslutning af en switch via en envejsudløser

Flip-flops med enkelt kryds er meget ledende. Isolatorer til enheder er valgt tovejstype. En simpel "start-stop" knap installeres direkte gennem relæet. Det skal også bemærkes, at installationen af enheden kan udføres gennem kontrolenheden. Hvis vi betragter en konventionel fræsemaskine, bruges transceiveren som en enkeltkanalstype. Den første kontakt fra kontakten er forbundet til den anden fase. På dette stadie af arbejdet er det vigtigt at teste udgangsimpedansen. Ved 3 A overbelastning bør ledningsevnen ikke overstige 5,5 Se

Hvis der bruges solid-state-controllere, er den gennemsnitlige modstand 55 ohm. Derudover er det vigtigt at bemærke, at norm alt åbne kontaktorer til to udgange ofte er installeret. I en sådan situation er der installeret en isolator bag konverteren. Dermed vil overbelastningen i sidste ende ikke overstige 6 A. Flip-flops bruges ofte sammen med en expander. Kontakter kan forbindes direkte til dem.

start stop knap i tilfælde af
start stop knap i tilfælde af

Brug af triggere med to overgange

Ganske oftestart-stop-knappen er indstillet med to-periode triggere. De er forbundet via et 12 V relæ Strømforsyningen er af pulserende type. Relæet må bruges til 4 A. Udløseren til indstilling af kontakten er monteret bag omformeren. Udgangsmodstanden er ikke mere end 40 ohm. Hvis elementet overophedes meget, så ligger problemet i overbelastningen af aftrækkeren. Til dette bruges kun ledningskondensatorer. I dette tilfælde lukkes komparatorerne i den første fase.

tilslutning af starteren gennem start stop knappen
tilslutning af starteren gennem start stop knappen

Enheder med kapacitive controllere kan kun tilsluttes via dinistorer. I dette tilfælde er modifikationer til kun tre udgange egnede. Isolatoren er installeret ved udgangen af kredsløbet. I dette tilfælde vælges konverteren med en tovejsblokering. Udgangsspændingen i kredsløbet er omkring 15 V. I dette tilfælde bør overbelastningsfaktoren ikke overstige 4 A. Hvis der anvendes en dipolregulator, så kan adapteren bruges på to udgange. Den første kontakt fra kontakten lukker på anden fase. I dette tilfælde bør modstanden ikke være mere end 30 ohm.

Anbefalede: