Changinging houses: fotos, adresser, besøgendes anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

Changinging houses: fotos, adresser, besøgendes anmeldelser
Changinging houses: fotos, adresser, besøgendes anmeldelser

Video: Changinging houses: fotos, adresser, besøgendes anmeldelser

Video: Changinging houses: fotos, adresser, besøgendes anmeldelser
Video: Google Pixel 7 / 7 Pro: How to Activate/Transfer eSIM 2024, April
Anonim

Arkitekter er bestemt kreative mennesker. Og når deres fantasi balancerer på grænsen til virkelighed og fantasi, fødes bygninger med de mest uforudsigelige designs. Så på gaderne i mange byer i verden overrasker huse på hovedet og glæder forbipasserendes øjne. Det er konstruktioner, hvor gulv og tag er blevet byttet om. Det overraskende er, at en sådan arkitektonisk "vanvid" spiller rollen som ikke kun kunstinstallationer. Mange af dem bruges til deres tilsigtede formål.

Florida, USA

I begyndelsen er det svært at tro, at denne usædvanlige bygning i byen Orlando er ægte. Næsten alle skiftehuse er dog lavet i en noget overdreven stil. Mirakelbygningen, der ligger på International Drive, er meget populær blandt børn. Et hus kaldet Wonder Works er en rigtig beholder til alt det mest fantastiske. Så den har en attraktion, der simulerer et fempunkts jordskælv. Og det er ikke alt. Der er mere end hundrede underholdningsmuligheder i vekslen: laserspil, shows, spillelokaler, souvenirbutikker, caféer.

Huse på hovedet
Huse på hovedet

Matsumoto, Japan

I byen Matsumoto blev der bygget et hus underen vinkel på 135 grader. Taget på denne bygning er malet lyserødt. Sådan en usædvanlig struktur er svær ikke at bemærke, så næsten ingen spørger, hvor husskifteren er placeret - den kan ses på afstand. Også indenfor er alt ikke så enkelt, for eksempel er alle skilte med påskrifter vendt på hovedet. Inden for væggene i dette skifte er en cafe. Du skal ikke være bange for dit tøj: Kaffekopper vendes ikke, de serveres på traditionel vis. Turister og indbyggere i byen er simpelthen henrykte over sådan en institution.

Szymbark, Polen

Ikke alle huse, der vender på hovedet, er 100 % efter hensigten. Dette kan dog ikke siges om bygningen i byen Shimbark: alt er på hovedet i den, både ude og inde. Den imponerende bygning hviler på taget, fundamentet ser mod himlen, og loftsvinduet spiller rollen som en indgang. Hele mirakelhusets simple atmosfære er også vendt på hovedet. Turister bemærker, at det er meget svært at bo i denne bygning i lang tid. Udflugten bliver til en seriøs test af det vestibulære apparat for styrke: svimmelhed mærkes, tegn på søsyge viser sig.

skiftehus på vvc adresse
skiftehus på vvc adresse

Udefra kan det virke sjovt, men de fleste af turisterne bevæger sig meget langsomt og holder hinanden i hånden. Og selv bygherrerne kunne ikke blive i dette hus i lang tid. Det er grunden til, at skifteren blev bygget ikke på få uger, som oprindeligt planlagt, men på fire måneder.

hvor er huset på hovedet
hvor er huset på hovedet

Wien, Østrig

Landets mest berømte moderne billedhugger Erwin Wurm præsenterede sinprojekt kaldet "Husangreb". Han blev inspireret til at skabe en usædvanlig bygning af ønsket om at kritisere den eksisterende politik med at bygge standard budgethuse. Han sammenlignede endda sådanne standardfaciliteter med en kræftsvulst, der spredes over hele landet.

Installationen blev placeret direkte på taget af Wien-museet fra oktober 2006 til februar 2007.

Sunrise Golf Village, Florida

Det første indtryk af turister er dette: en tornado fejede gennem staten, hvilket resulterede i et husskifte. Billederne viser en struktur, hvor alt er vendt på hovedet, selv græs og træer. Dens skaber er Norman Johnson, en landsbyboer. De lokale myndigheder betroede ham den ansvarlige opgave at udvikle et projekt for en usædvanlig bygning for at tiltrække turister. Som de fleste af disse eksempler bruges bygningen ikke til permanent beboelse.

Repino, RF

Mirakelhuset blev opført af Leva Iervandovich Madotyan. Tidligere var han guldsmed, men for tyve år siden besluttede manden sig for radik alt at ændre sit virkefelt – nu er han tømrer. Leva er sikker på, at årsagen til menneskelige problemer var en uheldig fejl, som nogen begik i begyndelsen af civilisationens fødsel. Huset symboliserer den omvendte verden, som vi har levet i lige siden.

I femten år fik Madodyan ikke lov til at sove fredeligt ved tanken om at skabe en omvendt stige, der steg ned fra himlen. For ikke så længe siden realiserede en autodidakt tømrer ideen. Nu fungerer trappen som baldakin, der beskytter verandaen mod nedbør.

Kovola, Finland

skiftende huse
skiftende huse

Tykkimäki underholdningscenter er kendt for at have et hus på hovedet på sit territorium. Turister i alle aldre strejfer interesseret rundt i værelserne i en usædvanlig struktur og prøver at klare usædvanlige fornemmelser.

Hamburg, Tyskland

Mange huse, der vender på hovedet, blev skabt efter specialordre. The Crazy House i Hamborg er ingen undtagelse. Dette er et projekt af den initiativrige investor Dirk Oster. Arbejdet blev betroet tømrerne Manfred Kolaks, Gisel Schlettstober og Gerhard Mordost. Ifølge de optrædende er dette det mest usædvanlige projekt, de nogensinde har skullet implementere.

Mirakelbygningen er placeret på den lokale zoologiske haves område. Alt i den er på hovedet - køkkenet, stuen, soveværelset og badeværelset. Stålskruer og plader blev brugt til at fastgøre møblerne sikkert. Det tog især lang tid at stille alle mulige husholdningssager på hovedet. For eksempel blev linned syet til sengen, så det ikke faldt ned over hovedet på besøgende.

Dirk Oster havde en grund til at bygge sådan et hus - han ville udfordre det almindelige og give folk mulighed for at se på velkendte ting fra en anden vinkel.

Tirol, Østrig

vend husbillede
vend husbillede

Ligesindede arkitekter realiserede deres idé om et usædvanligt hus på otte måneder. Irek Głowacki og Marek Rožhanski designede og byggede uafhængigt skifteren. Turister er meget interesserede i denne usædvanlige bygning, da den giver en fantastisk mulighed for at se anderledes på verden.

Hussom om den styrtede ned i jorden og holdt takket være en af tagets ribber. Alt er på hovedet, selv bilen i garagen. Arealet af den fantastiske bygning er så meget som 140 m2, men arkitekterne besluttede ikke at stoppe der: de er i øjeblikket ved at udvikle landskabsdesign for det område, der støder op til huset. Turister ser med interesse, hvordan huset på hovedet vokser.

Kiev, Ukraine

Det fantastiske hus åbnede for offentligheden i januar 2013. På et areal på 80 m2er der et køkken, en børneværelse, et soveværelse og et badeværelse. Derudover var der endda plads til et lille loft. Skaberne af den usædvanlige struktur gjorde deres bedste: selv en symaskine, tallerkener, møbler og en toiletskål er skruet til loftet! Du kan nemt røre ved lysekronen med hænderne, men for legetøjet skal du række op. Det vigtigste højdepunkt ved skiftet er, at dets indre består af ting fra 80'erne af det tyvende århundrede. Selv vægkalenderen blev trykt i 1983! Du kan optage alt med et kamera eller et kamera gratis.

omvendt hus i Moskva
omvendt hus i Moskva

Forandringshus i Moskva

Populær blandt indbyggere i hovedstaden og gæster i byen, en interaktiv attraktion er et sommerhus, der er vendt på hovedet. En usædvanlig bygning langvejs fra fanger øjet. Denne unikke multimedieudstilling er placeret på VDNKh.

The Upside Down House er ikke usædvanligt udefra. Dette er en helt standard trækonstruktion, kun dens tag hviler på jorden, og fundamentet skynder sig derfor op. parkeret i nærhedenrigtig bil. Naturligvis på hovedet. Mange besøgende undrer sig over, hvordan det var muligt at sikre et rigtigt køretøj på denne måde. At bygningen ligger i en svag hældning på omkring ti grader går ikke ubemærket hen. Af denne grund bliver de fleste en smule svimle, når de nærmer sig bygningen.

Det skiftende hus på det all-russiske udstillingscenter (det er ikke blevet tildelt en adresse, så det er nødvendigt at fokusere på pavillon nr. 57 "Ukraine") blev bygget under hensyntagen til verdenserfaring inden for området usædvanlig arkitektur. Derudover undlod skaberne ikke at introducere arkitektoniske og designmæssige innovationer i projektet. Alle besøgende bemærker, at huset på hovedet i Moskva er et fantastisk sted, selv tiden flyder anderledes i det. Alt forklares af rummets usædvanlige format.

husskifter på vvc adresse
husskifter på vvc adresse

Huset er i to etager med køkken, stue, soveværelse og børneværelse. Interiøret har fået stor opmærksomhed. Den er lavet i europæisk stil, alle varer er nøje udvalgt. Mange bemærker, at man under turen kan mærke det samme som på en ekstrem rutsjebane. Dette skyldes ikke kun den usædvanlige placering af ting, men også på grund af den designmæssige skævhed.

Attraktionen åbner sine døre dagligt kl. 10.00. Rundvisningerne kører indtil kl. 19.00 på hverdage og kl. 20.00 i weekenden. Og glem ikke at få fat i tre hundrede rubler - det er, hvor meget indgangen til det omvendte hus på All-Russian Exhibition Center koster. Anmeldelser af turister er enstemmige: dette sted er det værd at besøge.

vdnh husskifte
vdnh husskifte

Antalya, Tyrkiet

Blandt seværdighederne i landets turistcenter indtager et skiftende hus en særlig plads. Denne struktur blev opført for at bevare interessen for den lokale byggeindustri. Derudover tiltrækker det turister. Mange er interesserede i at se på et usædvanligt hus både udefra og indefra.

Batumi, Georgia

I en omvendt georgisk restaurant kan du ikke kun få nye fornemmelser, men også nyde det nationale køkken. Først blev den unge arkitekts idé ikke taget alvorligt. Tilbage i 2011 var der diskussioner om gennemførligheden af at bygge et sådant objekt, og efter tolv måneder kunne beboere i Batumi og gæster i byen beundre den usædvanlige bygning. Restauranten ligger på Khimshiashvili Avenue. Strukturen ligner det berømte Hvide Hus i USA, kun den er lidt mindre og står på hovedet. Alle restaurantens kunder er glade for designernes usædvanlige idé.

Som du kan se, er der mange huse på hovedet, og dem mangler ikke opmærksomhed allesammen. Mange mennesker er meget interesserede i at se velkendte ting fra en anden vinkel.

Anbefalede: