Blomst med blå blomster - en lille himmel i dit blomsterbed

Blomst med blå blomster - en lille himmel i dit blomsterbed
Blomst med blå blomster - en lille himmel i dit blomsterbed

Video: Blomst med blå blomster - en lille himmel i dit blomsterbed

Video: Blomst med blå blomster - en lille himmel i dit blomsterbed
Video: Невероятно красивые засухоустойчивые цветы для солнечных мест, о которых мало, кто знает 2024, April
Anonim

En af naturens unikke kreationer er en blomst med blå blomster. I forskellige nationer blev sådanne planter betragtet som et stykke af himlen, der faldt ned til jorden, så selv de mest uhøjtidelige og almindelige af dem blev æret og beskyttet. Blå blomster er en fantastisk dekoration til enhver have. De passer harmonisk ind i blomsterbedet, ser smukke ud blandt træerne, og nogle sorter er endda et naturligt hegn. Lad os derfor se nærmere på nogle varianter af disse himmelske repræsentanter for floraen.

blomst med blå blomster
blomst med blå blomster

Den mest berømte blomst med blå blomster er kornblomsten. Denne markplante er helt uhøjtidelig, da den er vant til at leve i naturen. Du kan plante dette mirakel på dit websted, men husk, at kornblomsten er tilbøjelig til overvækst. Derfor er det bedst for ham at tage et separat blomsterbed, som helt vil være, som et himmelsk tæppe, dækket af disse dejlige blomster.

En klatreplante, der bruges til at lukke et hegn, gitter eller væg - snoet panych (Ipomoea). Den stiger straksop og med sit tætte løv lukker enhver overflade tæt. Panych har i de fleste tilfælde blå og blå blomster, men der er også sorter, der er kendetegnet ved lilla, lilla og endda hot pink nuancer.

blå blomst foto
blå blomst foto

Skovklokker vil se uskyldige og charmerende ud på dit blomsterbed. Deres blomster klæber som små blå stjerner rundt om mørkegrønne stængler og fletter sig sammen med de samme rige blade. Denne plante, ligesom markkornblomsten, vokser hurtigt over hele stedet, så det anbefales at plante blåklokker i et separat blomsterbed. Et godt alternativ til et sådant design ville være en have, sådanne skovstjerner vil perfekt erstatte det grønne græs, der oftest vokser blandt træer.

Bælgplantefamilien har også blomster med blå blomster, og de kaldes lupiner. Små blomster klæber sig til grønne stængler, som et resultat af hvilke marken eller blomsterbedet, der er sået med dem, har en rig blå farve med en lille lilla farvetone. Hvis du vil plante sådanne planter på dit websted, skal du gøde jorden korrekt. Vand dine lupiner to gange om dagen, og de er ellers ikke krævende.

blå og blå blomster
blå og blå blomster

Forglemmigej er den sødeste og rørende blå blomst. Hans fotografier er behagelige for øjet, forbedrer humøret og skaber en følelse af lethed. Forglemmigej vokser på skyggefulde steder, elsker fugt. Hvis du fodrer jorden, som de bor i, lidt, så bliver selve blomsterne større, deres himmelske udstråling vil stige. Forglemmigej er en plante, du skal have i enhver have.

Den himmelske nemophila migrerede fra det fjerne Japan til vores breddegrader. Det er en fembladet blomst med blå blomster, der er runde i formen. Nemophila er fastgjort på en stilk og når en længde på højst 50 centimeter. Den blomstrer hovedsageligt i maj-juni og har en stor tendens til at vokse.

Den russiske analog til denne vidunderlige orientalske plante er hør, en vild blomst med blå blomster. Dens himmelblå stjerner, selvom de er små, skaber en atmosfære af vægtløshed og fylder perfekt det tomme rum. Hør vil klare sig med dine havetræer, det vigtigste er at huske at vande det og ikke plante det, hvor der slet ikke er sollys.

Anbefalede: